marți, decembrie 5, 2023
Monden

Este uimitor unde a lucrat Cabral înainte să fie cunoscut la TV. Fanii au rămas uimiți cât de jos a căzut

Cabral a devenit popular prezentând cele mai spectaculoase emisiuni în România. Datorită carismei a cucerit publicul român și a demonstrat că poate munci foarte mult ca să ajungă un om de succes. Este curios faptul că a lucrat în cele mai grele locuri ca să-și câștige niște bani.

Cabral este un cunoscut prezentator din România, care a reușit să-și facă un nume datorită muncii și carismei. Este considerat om de televiziune și a evoluat foarte mult de la prima emisiune din 1998, care se numea ”Roata de rezervă”. A lucrat la Prima TV, dar și Acasă TV.

Unde a lucrat Cabral înainte să devină celebru ?

Cu toate acestea, cel mai curios este faptul că înainte de a deveni celebru a lucrat din greu în diferite locuri. Chiar moderatorul recunoaște că a fost nevoit să-și câștige banii descărcând tir-uri cu cârca. Mai mult, a fost nevoit să lucreze și la vulcanizare.

De asemenea, a mai muncit și în calitate de paznic de noapte la anticariat. Cabral nu s-a ferit nici de munca la șantier. Astfel, se vede că bărbatul nu s-a trezit peste noapte popular, dar a muncit din greu pentru a-și face o imagine la televiziune.

„Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieții la mare. Am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte. Când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moț, m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat și pe șantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinților mei.”

Este uimitor unde a lucrat Cabral înainte să fie cunoscut la TV. Fanii au rămas uimiți cât de jos a căzut

Cabral Ibacka are 43 de ani și recunoaște că a apelat la diferite scandaluri ca să devină mai popular și oamenii să-l recunoască. Este mulțumit de faptul că a devenit un nume reprezentativ în televiziuni și fanii îl asociază cu diferite emisiuni sau evenimente.

„Eu nu sunt vedetă, sunt o persoană cunoscută. Este simpatic, lumea te recunoaşte, iar eu am şi avut grijă să nu mă bag în fel de fel de scandaluri şi certuri. Oamenii, atunci când mă văd, mă asociază cu fel de fel de momente plăcute din viaţa lor, cu emisiuni simpatice la care am fost, chestii cărora lor le-au fost pe plac şi atunci şi reacţia lor este pe măsură. De obicei, oamenii când mă văd, zâmbesc.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *