joi, noiembrie 30, 2023
Monden

(FOTO) Corina Bud și-a surprins fanii cu o fotografie unde apare aproape goală. Comentariile au explodat: ”Ce s-a întâmplat cu tine?!”

Corina Bud întotdeauna bucura privirea cu fotografii provocatoare, dar această imagine a făcut să explodeze comentariile. Fanii nu s-au așteptat la o astfel de apariție și dacă unii au fost plăcut surprinși de ce au văzut, alții au aruncat cu cele mai murdare cuvinte în adresa vedetei.

Cântăreața câțiva ani în urmă s-a retras din lumea publică, pentru a-și crește fiul, care acum are 12 ani și poartă un nume frumos, Robin. Fanii au admirat-o ca o mamă ideală, mai ales că a renunțat la scenă ca să se dedice întru totul educației. Dar se pare că femeia sexy din ea se trezește, iar acum uimește pe zi ce trece cu noi postări extrem de provocatoare.

Fotografia de pe pagina de Instagram a Corinei

Femeia își iubește copilul și nu pierde nici o ocazie să povestească despre el. Se mândrește că are un băiat înalt, care începe să-și descopere pasiunile. Corina este gata să vorbească veșnic despre Robin, care este sensul vieții.

”Robin este mare baschetbalist, e înalt, chiar foarte înalt pentru vârsta lui, va avea multe meciuri.”

Corina a devenit mama, iar fanii o critică pentru toate postările indecente, care după părerea lor nu o avantajează. Astfel, sub ultima fotografie urmăritorii au fost indignați pentru felul cum arată în imagine și se întreabă ce se întâmplă cu ea în ultima perioadă.

”Ce s-a întâmplat cu tine ?!?!?! de ajungi sa te faci văzută mai mult, aproape dezbrăcată, decât pe scena în spatele microfonului. Nu cântai rău deloc… Ce e cu tine?!?!?!”

(FOTO) Corina Bud și-a surprins fanii cu o fotografie unde apare aproape goală. Comentariile au explodat: ”Ce s-a întâmplat cu tine?!”

Corina Bud este obișnuită cu toate comentariile răutăcioase și se străduie să mai răspundă la ele cu câte o glumiță. De data asta a ales să răspundă în limba spaniolă și să menționeze că nu mai are bani pentru haine. Din acest motiv, nu le mai poartă în imaginii.

„Nu am bani pentru haine și nici pentru microfon.”

One thought on “(FOTO) Corina Bud și-a surprins fanii cu o fotografie unde apare aproape goală. Comentariile au explodat: ”Ce s-a întâmplat cu tine?!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *