joi, septembrie 28, 2023
Lifestyle

La 50 de ani Jennifer Lopez arată extraordinar! Care este secretul frumuseței și ce face zilnic ca să arate ca la 20 de ani

Jennifer Lopez este o femeie seducătoare și la 50 de ani poate să concureze cu orice tânără de 20 de ani. Are un corp fantastic, iar pielea ei strălucește în fiecare zi. Pe lângă faptul că lucrează foarte mult la noile piese, vedeta are grijă și de felul cum arată. Fanii au descoperit care este secretul artistei și ce face zilnic ca să atragă toate privirile.

Într-un interviu Jennifer Lopez recunoaște că folosește un bronzer sub formă de pudră ca să creeze efectul unei pieli strălucitoare. Dar fanii au observat că și fără machiaj are o piele impecabilă și luminoasă. Iar artista a mai menționat că are gene bune, deoarece mama ei și bunica se lăudau cu piele radiantă.

„Trebuie să spun că am gene bune. Mama și bunica au pielea frumoasă, astfel că și eu am fost binecuvântată cu acest dar. Sunt norocoasă din acest punct de vedere.”

De ce Jennifer Lopez arată așa de bine la vârsta de 50 de ani?

Jennifer Lopez respect câteva reguli importante pentru menținerea frumuseței. Nu fumează, nu consumă alcool și nici nu bea cafea. Este adepta unui stil de viață echilibrat și sănătos. Mai mult, și-a organizat în așa fel ziua, ca noaptea să doarmă aproximativ opt ore. Acest regim o ajută să fie activă toată ziua și să apară pe scenă ca o diva.

„Cred că frumusețea vine din interior – trebuie să-ți păstrezi mintea, sufletul, corpul și spiritul în echilibru. Cred cu tărie în puterea meditației și în faptul că atunci când ești fericită, când simți bucurie și iubire radiezi frumusețe.”

La 50 de ani Jennifer Lopez arată extraordinar! Care este secretul frumuseței și ce face zilnic ca să arate ca la 20 de ani

Este cunoscut că petrece mult timp la sala de fitness și are o serie de exerciții care o ajută să-și mențină corpul frumos. Mai respectă niște reguli pentru a avea un tenul frumos în timpul antrenamentului.

„Mă spăl întotdeauna pe față după un antrenament. Acest lucru mă ajută să-mi păstrez porii curați și pielea sănătoasă.”

De asemenea, Jennifer Lopez folosește foarte des crema cu SPF și încearcă să nu stea prea mult la soare. Iar acidul glicolic este secretul unui ten strălucitor fără imperfecțiuni nedorite. Nu doarme niciodată machiată și înainte de somn folosește o cream hidratantă.

4 comentarii la „La 50 de ani Jennifer Lopez arată extraordinar! Care este secretul frumuseței și ce face zilnic ca să arate ca la 20 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *