joi, septembrie 28, 2023
Monden

Oana Radu trăiește clipe de groază! Are problem grave de sănătate și mărturisește chiar ea detalii uluitoare

Oana Radu a cutremurat toată România după ce a slăbit cu 65 de kg, iar acum are problem cu sănătatea. Cu toate că zâmbește în fața camerei, vedeta este învăluită de suferință. Fani își fac mari griji pentru ea și îi recomandă să consulte mai mulți medicii, ca să scape de boala care o macină.

Oana Radu povestește că nu se simte prea bine în ultima perioadă, iar lipsa de motivație este mereu cu ea. Cântăreața suferă din cauza unei boli care o macină zi de zi. Astfel, chiar dacă apare în lumina reflectoarelor nu se poate bucura cu adevărat de viață.

Oana Radu este cunoscută datorită show-ului ”Vocea României” în anul 2013, unde cântărea aproximativ 115 kg. Peste câțiva ani a revenit la televizor, dar cu minus 65 de kg. A șocat întreaga României cu apariția ei la ”Bravo, ai stil! Celebrities!”. A venit o femeie frumoasă, stilată, suplă și plină de viață.

Ce boală o macină pe Oana Radu ?

Cu toate că este învăluită de succese pe plan profesional, cântăreața recunoaște că nu se simte prea bine în ultima perioadă. Suferă de anxietate și trece foarte greu peste ea. Încearcă să rezolve această problemă și povestește că nu s-a vindecat până la capăt.

„Cu anxietatea sunt mult, mult, mult mai bine. Pe o scară de la 1 la 10… să zicem că am fost la 10 la început, acum pot să zic că sunt pe la un 4.”

Oana Radu trăiește clipe de groază! Are problem grave de sănătate și mărturisește chiar ea detalii uluitoare

Concurenta ”Bravo, si stil!” spune că stresul este un factor care provoacă multe neplăceri în viață, inclusive problemele de sănătate. Știe ce înseamnă să trăiești într-un mediu nociv și să fii înconjurată de oamenii răutăcioși. Dar încearcă să fie pozitivă chiar dacă în jurul ei sunt mai multe dificultăți.

„Stresul e un factor extrem de nociv. Știu cât e de greu să trăiești stresat, știu cât e de greu să trăiești într-un mediu în care nu ți-e bine și din care care nu poți să ieși și să faci schimbări. (…) Cu toții ne întâlnim cu diferite situații care ne pun în dificultate, dar important este să vezi mereu partea plină a paharului și să gândești pozitiv, pentru că în orice rău există și foarte mult bine.”

2 comentarii la „Oana Radu trăiește clipe de groază! Are problem grave de sănătate și mărturisește chiar ea detalii uluitoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *