joi, septembrie 28, 2023
Monden

Andreea Bălan se laudă cu averea ei colosală. Câte mașini și apartamente deține vedeta ?

Andreea Bălan a reușit să ajungă la un succes de invidiat în lumea muzicii și fanii așteaptă lansarea noilor piese. Este o vedeta care știe nu doar să cânte, dar și să se promoveze în rețele de socializare. Se bucură de atenția publicului și se poate lăuda cu o viață luxoasă.

Andreea Bălan are o avere colosală și a reușit să acumuleze o mulțime de bani din piesele ei. Vedeta se încadrează în toate topurile muzicale și din acest motiv primește bani frumoși din concertele ei. Își poate permite o viață luxoasă alături de familia ei. Femei la cei 36 de ani are două fiice care se bucură de atenția mamei și sunt alintate cu diferite cadouri.

Averea deținută de Andreei Bălan

Cântăreața locuiește într-o casă spațioasă care valorează o jumătate de milion de euro. De asemenea, deține două apartamente extraordinare de aproape 200.000 de euro. Vedeta are nevoie de mai multe mașini pentru meseria ei și deține tocmai trei mașini spectaculoase.

Casa, apartamentele și mașinile nu au venit foarte simplu la ea, pentru că pe parcursul vieții a știut că trebuie mai întâi de toate să muncești și să transpiri dacă vrei să obții ceva. Este o femeie care nu se bazează pe bărbații și vrea să obțină singură tot ce își dorește.

Câți bani primește pentru un concert ?

Datorită faptului că este foarte populară în lumea muzicii și în showbiz-ul românesc primește bani grei pentru evenimentele unde cântă. În contul Andreei Bălan poate intra o sumă de cel puțin 4.000 de euro. Sunt concerte în care cântăreața este plătită mai mult și suma poate ajunge tocmai la 17.000 euro.

Andreea Bălan se laudă cu averea ei colosală. Câte mașini și apartamente deține vedeta ?

Buzunarul Andreei Bălan a avut de suferit în pandemie, pentru că multe concerte au fost amânate pe un termen nedeterminat. În continuare are de suferit financiar, întrucât toate evenimentele de crăciun sau de revelion au fost anulate. Cu toții știm că în perioada sărbătorilor de iarnă artiștii obțin cei mai mulți bani.

3 comentarii la „Andreea Bălan se laudă cu averea ei colosală. Câte mașini și apartamente deține vedeta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *