sâmbătă, septembrie 23, 2023
Monden

Imaginii de senzație! Gabriela Cristea este însărcinată cu al treilea copil ? Fanii au observat un detaliu important

Gabriela Cristea este o prezentatoare super cunoscută în România și a reușit să-și creeze o carieră de invidiat la TV. A făcut și o familie frumoasă alături de soțul ei, Tavi Clonda. Iar acum, toată presa scrie că poate fi însărcinată a treia oară, iar imaginile vorbesc de la sine.

Gabriela Cristea are un nume cunoscut în România, datorită televiziunii și a adunat o armată de fanii, care o urmăresc și o admiră. Formează un cuplu cu Tavi Clonda și împreună au adus pe lume două fetițe minunate. Fanii au observat ceva suspect la burtica Gabrielei Cristea și se întreabă dacă este însărcinată.

Detaliu pe care l-au observat toții fanii

Ultima imagine postată de soțul vedetei de la un concert vorbește că femeia are deja burtică de graviduță. Urmăritorii au atras atenția la acest detaliu, mai ales că rochia în care era îmbrăcată la eveniment este destul de mulată ca să vezi conturul corpului.

Gabriela Cristea este din nou însărcinată ?

Este curios, poate prezentatoarea și-a dorit exact așa să arate că este însărcinată. Știe că fanii sunt destul de atenți la detalii și a ales o ținută elegantă, care să evidențieze burtica de graviduță. Gabriela Cristea încă nu a adus nici un răspuns pentru aceste informații.

Imaginii de senzație! Gabriela Cristea este însărcinată cu al treilea copil ? Fanii au observat un detaliu important

Cu toate că moderatoarea nu a confirmat sarcina, fanii deja o felicită și îi doresc sarcină ușoară. Fotografiile postate de Tavi Clonda sunt pline de comentarii și este clar că urmăritorii își doresc foarte mult să o vadă și a treia oară însărcinată.

„Și mie mi se pare că ar avea burtică de gravidută.”

”Gabriela este însărcinată? Oricum să facă copii cât mai mulți, ca este frumușică foc.”

”Îmi place foarte mult de voi toți patru santeți superbii Felicitări Felicitări”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *