joi, septembrie 28, 2023
Monden

Lidia Buble vine cu noi declarații după ce a dispărut din rețelele de socializare. Poate fi de vină noul bărbatul din viața ei?

Lidia Buble vine cu noi mărturisiri după ce a lipsit de pe rețelele de socializare. Fanii își fac griji pentru ea și se întreabă dacă bărbatul secret este de vină. Instagram-ul ei a fost gol ceva timp și nu a postat pe story nimic. Oare de ce ?

Lidia Buble recunoaște că a făcut o mare pauză și a fost absentă pe pagina sa de Instagram. Vedeta se plânge că a ajuns la capătul puterilor și are atâtea lucruri de rezolvat cu noua casă. Este ocupată cu toate amenajările și la moment, este are casa în cutii și nu găsește timp nici să mănânce.

Declarațiile făcute de Lidia Buble pe InstaStory după ce a lipsit o perioadă pe Instagram

În așa mod, vedeta liniștește fanii și spune că este bine, dar nu mai are timp suficient pentru InstaStory. Vrea să pună tot la punct și după să se laude cu noua locuință în care se mută după ce s-a despărțit de Răzvan Simion.

“M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory. Sunt atât de obosită, că mă si bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul. Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță. Deci, stați liniștiți că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră.”

Mai mult, fanii credeau că Lidia Buble suferă din cauza despărțirii cu Răzvan Simion, dar au aflat că a fost în vacanță cu un bărbat, al cărui nume nu îl dezvăluie. Astfel, se pare că a trecut foarte repede peste criza după despărțire și deja și-a găsit un nou iubit. Vacanța în Zanzivar a trecut minunat și zâmbetul nu cădea de pe fața ei.

Lidia Buble vine cu noi declarații după ce a dispărut din rețelele de socializare. Poate fi de vină noul bărbatul din viața ei?

Fosta iubită a lui Răzvan Simion încearcă să țină în secret noua relație, dar presa a aflat că este un cunoscut chirurg estetician din România. Astfel, Lidia Buble a petrecut o vacanță minunată vara trecută în compania unui nou bărbat, care e gata să o aline cu tot ce poate.

2 comentarii la „Lidia Buble vine cu noi declarații după ce a dispărut din rețelele de socializare. Poate fi de vină noul bărbatul din viața ei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *