sâmbătă, septembrie 23, 2023
Actualitate

Meteo. Temperaturi neașteptat de mari pentru finalul lunii decembrie. Cum va fi vreme de Revelion și Crăciun ?

Este uimitor cât de mult se va schimba vremea de Crăciun și Revelion. Temperaturile vor fi mai mari decât în mod normal în întreaga Românie. Chiar aici vei afla ce valori termice te vor aștepta de sărbători și vei ști cum să te îmbraci ca să nu îți fie nici cald, nici frig.

Administrația Națională de Meteorologie a prezentat prognoza meteo pentru următoarele săptămâni și au ajuns la concluzia că temperaturile sunt mai ridicate decât în mod normal. Spre exemplu, în perioada 21 – 28 decembrie la nivelul întregii țări temperaturile vor urca până la 10 grade.

Vremea de Crăciun și Revelion

​Prin urmare, în perioada 28 decembrie – 4 ianuarie temperatura medie a aerului va crește în toate regiunile țării. Ne vom bucura de un timp frumos și chiar soarele pe alocuri o să apară de după nori. În general, timpul de afară va fi liniștit, iar precipitație vor apărea în mod normal.

Pe întreaga suprafață a țării în perioada, 4 – 11 ianuarie, temperaturile vor fi mai ridicate și ne vom uime cât de cald poate fi în această lună. De asemenea, în jur de 6 și 12 grade ne așteaptă în săptămâna 11 – 18 ianuarie.

Meteo. Temperaturi neașteptat de mari pentru finalul lunii decembrie. Cum va fi vreme de Revelion și Crăciun ?

Astfel, ANM prognozează o vreme liniștită cu temperaturi uimitor de ridicate pentru acest sezon și soarele va fi prezent tot timpul. De Crăciun și Revelion ne vom bucura de un timp favorabil pentru plimbări în aer liber. Precipitațiile vor apărea în mod normal pe întreaga suprafață a României.

2 comentarii la „Meteo. Temperaturi neașteptat de mari pentru finalul lunii decembrie. Cum va fi vreme de Revelion și Crăciun ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *