Rețeta specială a salatei de boeuf. Ce greșeală fac româncele când prepară salata? Strică tot gustul!
Salata de boeuf nu poate lipsi de pe masa de sărbătoare și gospodinele o prepare cu mare drag, pentru că e simplă la gătit. Dacă ai toate ingredientele pregătite și fierte, atunci ai nevoie maxim de 30 de minute. Cu toate că nu este nimic complicat în această salată, unele românce fac o greșeală de neiertat. Pentru o salată de boeuf apetisantă aveți nevoie de carne de vită și nici de cum de carnea de pui, care nu oferă acel gust demențial.
Aveți nevoie de ingredientele de mai jos:
- 500 g carne de vită
- 3 morcovi
- 400 g cartofi
- 6 ouă
- 200 g mazăre
- castraveți murați
- gogoșari acri
- maioneză
- sare și piper negru
Rețeta salatei de boeuf

Modul de preparare a salatei de boeuf
Primul pas este să puneți la fiert carnea de vită, cartofii, morcovii și toate ouăle. Este recomandat ca toate alimentele să fiarbă în cratițe diferite.
În timp ce alimentele de mai sus fierb, nu pierdeți timpul și tăiați mărunt castraveții murați și gogoșarii acri.
Dacă carnea, cartofii, morcovii și ouăle sunt fierte suficient de bine, atunci scoateți-le din apă și tăiați-le și pe le cubulețe mici.
Ultimul lucru pe care trebuie să-l faceți este să puneți toate ingredientele tăiate cubulețe într-un bol încăpător, să mai adăugați sare și puțin piper negru. Peste toate alimentele din bol puneți maioneza și amestecați foarte bine.
Salata poate fi decorată cu niște frunze de pătrunjel sau mărar tocat.
Pingback: Rețeta salatei de boeuf de post. Uimitor, dar este chiar mai bună decât varianta clasică! - RealBiz
Pingback: Rețetă: Cea mai demențială zacuscă de vinete. Are un gust fantastic și se gătește rapid. Nu trebuie să ai mâini de aur! - RealBiz