joi, septembrie 28, 2023
Lifestyle

5 șmecherii ca să scapi rapid de sughiț. Multe din aceste sfaturi nici nu știai că existență

Sughițul uneori poate fi extrem de neplăcut sau poate apărea în momente nepotrivite. Dacă vrei să scapi rapid de el, atunci, citește articolul și vei afla cinci șmecherii ca să scapi de sughiț rapid. Multe din aceste modalități o să-ți pară destul de stranii, dar, fără îndoială, sunt eficiente, întrucât sunt testate chiar de mine.

Trebuie să știi că sughițul nu apare din cer și nicidecum că vrea el, dar, pentru că sunt mai multe lucruri la bază care îl declanșează. Spre exemplu, în timp ce mesteci o gumă vei înghiți aer care poate provoca până la urmă sughițul. Consumul alimentelor picante și grăbirea în timpul mâncării, la fel, poate aduce sughițul.

Scapi rapid de sughiț dacă respiri într-o pungă de hârtie

Dacă ai acasă o pungă de hârtie este foarte bine, pentru că te va ajuta să treci peste sughiț mai repede. În cazul în care nu ai așa pungă, încearcă să o faci singur dintr-o hârtie. Pune punga peste nas și încearcă să inspiri și să expiri foarte lent.

Scapi rapid de sughiț dacă ții respirația câteva secunde

Acest sfat, fătă îndoială, îl cunoști sau măcar o data ai auzit de el. Este o metodă eficientă și trebuie doar să inspiri aer și să-l ții timp de 8 sau 10 secunde, mai apoi expiri foarte încet. Este important să repeți exercițiul timp de 20 de minute și vei scăpa de sughiț.

5 șmecherii ca să scapi rapid de sughiț. Multe din aceste sfaturi nici nu știai că existență

Scapi rapid de sughiț dacă înghiți o linguriță mica de zahăr

Este un truc vechi, dar extrem de util pentru a scăpa de sughițul neplăcut. Ai nevoie de o linguriță de zahăr granulat pe care îl pui pe limbă. Ții zahărul pe limbă timp de 8 sau 10 secunde și înghiți.

Scapi rapid de sughiț dacă muști o lămâie

Este o metodă excelentă pentru a scăpa rapid de sughiț. Dacă nu îți place lămâia, trebuie să analizezi ce nu îți place mai tare, lămâia sau sughițul. Taie o felie de lămâie și puneți o pe limbă. Este important să o țineți cu dinții, iar apoi să o mușcați sau să o sugeți. Nu uitați să clătiți gura ca să vă protejați dinții.

Scapi rapid de sughiț dacă faci gargară cu apă rece cu gheață

Ai nevoie de apă rece și poți să mai adaugi gheață în ea. Fă gargara timp de 30 de secunde și vei scăpa de sughiț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *