sâmbătă, septembrie 23, 2023
Monden

Ce planuri are Jador de la „Puterea Dragostei” de Crăciun? Cântărețul trece prin momente de cumpănă

Jador de la „Puterea Dragostei” se află într-o perioadă dificilă, întrucât pandemia de coronavirus i-a dat toate planurile peste cap. Cu toate că, până la sărbătorile de iarnă au mai rămas câteva zile, Jador încă se gândește ce o să facă și cum să se distreze ca să nu uite niciodată Crăciunul și Revelionul din 2020.

Jador și-a întrebat fanii pe pagina sa de Instagram ce o să facă de sărbătorile de iarnă și ce planuri pregătesc. Artistul mărturisește că încă se gândește cum să petreacă Crăciunul și Revelionul, pentru că de obicei în această perioadă era pe scenă și cânta la evenimente. Este clar că în acest an, lucrurile vor merge diferit și nici nu poate visa la un concert cu atmosferă de iarnă.

„Vă rog, să-mi scrieți în privat ce faceți voi de Crăciun și de Revelion…pentru că eu… mă rog…în alți ani cântam. Acum nu am ce să fac. Ce faceți? Unde vă duceți? Ce faceți de revelion și de Crăciun?” și-a întrebat Jador urmăritorii.

Ce o să facă Jador de sărbătorile de iarnă ?

Jador, pe numele lui real Remus-Ionuț Dumitrache este impus de toate condițiile actuale, legate de covid-19 să nu mai cânte pe scenă. Dar din vorbele lui, fanii au înțeles că o să plece din țară pentru șase lui. Cântărețul nu a dezvăluit mai multe informații, dar se pare că vrea să se odihnească o perioadă îndelungată, întrucât în anul 2020 a muncit foarte mult.

Ce planuri are Jador de la „Puterea Dragostei” de Crăciun? Cântărețul trece prin momente de cumpănă

Vedeta a lansat hit-uri după hit-uri în anul 2020 și mai vrea să publice încă o piesă, care va fi ultima în 2020. Și această melodie poate fi bombă, întrucât face o colaborare cu Theo Rose, artista care intră în trendingul YouTube-ului românesc cu fiecare videoclip.

Manelistul își construiește cariera muzicală pas cu pas și nu vrea să se oprească la ce a obținut acum. Nu planifică să se însoare în următorii 10 ani și amanta lui în acest timp va fi muzica. Una din cele mai bune piese lansate în 2020 se numește ”Inimi logodite” în colaborare cu COSTI.

One thought on “Ce planuri are Jador de la „Puterea Dragostei” de Crăciun? Cântărețul trece prin momente de cumpănă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *