marți, decembrie 5, 2023
Horoscop

Horoscop Mihai Voropchievici. Femeile pline de draci! Ele te pot lăsa fără nici un ban și să te mintă frumos! Atenție!

Horoscop Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog povestește despre cele mai amăgitoare femei din zodiac. Sunt zodii feminine care știu să manipuleze și să folosească cele mai potrivite cuvinte. Sunt nativi periculoși, ce pot distruge vieți. Aveți mare grijă!

Horoscop Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici prezintă renumitul top al femeilor pline de draci, care sunt gata să atingă succesul cu orice modalitate. Pot înflori lucrurile și spune cele mai credibile minciuni.

Zodia Gemeni

Femeile care s-au născut sub acest semn zodiacal sunt periculoase pentru bărbați, pentru că folosesc cele mai potrivite cuvinte ca să-l convingă. De obicei, conving bărbații ca să obțină ceva material. Femeile gemeni iubesc bărbații, dar mereu caută să manipuleze ca să-și atingă scopul dorit. Mai mult, pot imita suferința, iar lacrimile sunt principala armă.
Zodia Balanță

Femeia Balanță poate să te amăgească frumos și corect, nici nu vei observa că te minte, pentru că este foarte credibilă când spune minciuni. Este o femeie cu minte și este mereu cu un pas înainte decât tine. Iubesc să câștige teren și dacă observă că o femeie pretinde să fie mai bună decât ea, o poate distruge în câteva minute.

Zodia Pești

Doamnele care s-au născut sub acest semn zodiac vor să pară bune cu toată lumea. Sunt mereu gata să sară în ajutor și să te încurajeze, dar tot ce face este să scoată și din asta un avantaj pentru ea. Are o putere colosală asupra bărbaților și când se supără sunt de zece ori mai periculoase.

13 comentarii la „Horoscop Mihai Voropchievici. Femeile pline de draci! Ele te pot lăsa fără nici un ban și să te mintă frumos! Atenție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *