marți, decembrie 5, 2023
Monden

Mihai Bendeac este la pământ! Femeia iubită de el se căsătorește cu un alt bărbat. Cum arată tânăra care l-a distrus ?

Mihai Bendeac este la pământ după ce a aflat că femeia pe care o iubește se căsătorește cu un alt bărbat. Este drama vieții lui și vine cu mărturisiri uluitoare, pentru că nu s-a așteptat că un alt bărbat deja i-a cucerit inima. Fanii sunt curioși să afle cum arată tânăra care i-a dat o lovitură grea.

Mihai Bendeac vine cu declarații în exclusivitate despre Barbara Isasi. Actorul recunoaște că din momentul în care a văzut-o s-a topit în câteva minute. Povestește că este o femeie care îți luminează nopțile cu prezența și o admiră de fiecare data când apare la televizor. Juratul ”iUmor” a căutat-o și pe Instagram, dar nu are curaj să o urmărească, întrucât e prea senzuală.

Cum arată Barbara Isasi, femeia care i-a cucerit inima în câteva secunde ?

Din momentul în care tânăra a pășit în platoul show-ului, a rămas șocat cât de frumoasă  este în realitate. Cu toate că iubitul ei era în culise, Bendeac nu a ezitat să-i facă complimente și din nou, s-a îndrăgostit. Mihai Bendeac, în general, se îndrăgostește în toate femeile frumoase și toată lumea care urmărește show-ul ”iUmor” a observat că este destul de îndrăzneț și se pupă cu toate femeile sexy.

”Mamă, ce îmi place de fata asta! Barbara Isasi este o femeie care îți luminează nopțile. Mi-aduc aminte, ca ieri, că am ajuns într-o seară acasă, am deschis televizorul și dintr-o dată am văzut o fată care era în rând cu alți cetățeni, așteptând să apese pe un buton. Când am văzut un prim-plan cu ea, mi s-a deschis sufletul. M-am îndrăgostit. Am căutat-o pe Instagram, dar nu i-am dat follow, mi-a fost rușine!”

Declarațiile lui Mihai Bendeac din culese

De data asta Mihai Bendeac nu a pupat-o, pentru că are iubit și era chiar în culise. Mai mult, frumoasa femeie se va căsători cu un medic, care vine împreună cu ea din Spania, S-au mutat în România și relația lor continua de aproximativ doi ani. Juratul ”iUmor” a rămas cu gura căscată când a auzit că femeia iubită de el în secret deja se căsătorește cu altul.

“Mi s-a făcut jenă de mine, jenă totală! Vai de capul și de zilele mele! Cum să o chemați cu iubitul ei? Mamă, ce frumoasă e! Ai văzut cum arată femeia asta? Du-te, bă, de aici! Mamă, cum râde! Barbara, spune-mi ce-ți place! Așa aș putea cuceri femeile! Vreau să îți fac tot ce îți place”

Mihai Bendeac este la pământ! Femeia iubită de el se căsătorește cu un alt bărbat. Cum arată tânăra care l-a distrus ?

Barbara Isasi a venit cu o declarație la toate complimentele făcute de Bendeac și a răspuns discret că este mulțumită de laude și iubitul ei nu este gelos, pentru că are încredere în ea și îi place atunci când oamenii o admiră pentru frumusețea ei.

”Apreciez faptul că Bendeac a vorbit frumos despre mine, dar iubitul meu nu este gelos deloc. Avem multă încredere unul în celălalt, iar încrederea și iubirea reprezintă baza relației noastre. Și el apreciază când oamenii, indiferent dacă sunt bărbați sau femei, vorbesc bine de mine. E perfect!”

2 comentarii la „Mihai Bendeac este la pământ! Femeia iubită de el se căsătorește cu un alt bărbat. Cum arată tânăra care l-a distrus ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *