miercuri, septembrie 27, 2023
Monden

Noii informații despre averea uluitoare a Anamariei Prodan. Chiar vedeta recunoaște câți bani are în cont

Anamaria Prodan își poate permite o viață luxoasă și o arată la toată lumea. Nu are nici o remușcare și în orice moment poate să-și cumpere o mașină scumpă sau poate chiar un apartament. Are o avere colosală și poate să se întrețină cu ușurință, dar și să asigure toată viața fiicelor sale.

Anamaria Prodan nu o data s-a lăudat cu o mulțime de genți, haine și bijuterii scumpe. Nu toată lumea își poate permite astfel de lux și mai ales o astfel de viață. În fiecare an colecția de bijuterii crește, iar ea arată tot mai bine. Știe exact câți bani are și cu averea ei ar putea trăi frumos încă 20 de vieți. Păcat că omul are doar una.

Anamaria Prodan recunoaște ce avere are cu adevărat

Mărturisește că nu a dus lipsa banilor nici în copilărie, avea mereu lanțuri de aur, când toată lumea nici nu știa de existența lor. A anunțat că are între 50 și 100 de milioane și poate să-și permit orice, trebuie doar să vrea.

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.”

Noii informații despre averea uluitoare a Anamariei Prodan. Chiar vedeta recunoaște câți bani are în cont

Anamaria Prodan împreună cu soțul ei, au petrecut anul trecut sărbătorile de iarnă în Dubai. Iar soțul ei ia oferit un cadou impresionant de 1500 de euro. A hotărât să-i ofere o pereche de pantofi scumpi făcuți de un celebru designer din Maria Britanie.

Astfel, averea vedetei ajunge la 100 de milioane de lei, mai deține, mașini, apartamente, case, bijuterii, haine scumpe și încălțăminte de sute de mii de euro. De ani buni, vedeta se poate mândri cu o asemenea viață și banii nu se opresc să vină. Mai ales că muncește foarte mult, ca să fie o persoană publică cu o imagine bună și vrea ca toată lumea să vorbească despre Anamaria Prodan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *