joi, noiembrie 30, 2023
Monden

Pepe și Raluca Pastramă au dat cărțile pe față! Ce decizie au luat în ajunul sărbătorilor de iarnă?

Pepe și Raluca Pastramă au format un cuplu frumos câțiva ani la rând și fanii au rămas șocați când cei doi au dat la divorț. Acum, apare o altă surpriză din partea vedetelor și adevărul începe să iese la iveală. Cei doi au luat o decizie clară de dragul fiicelor și au stabilit cum vor petrece sărbătorile de iarnă.

Pepe și Raluca nu se vor mai împăca și divorțul este în plin proces. De dragul fetițelor pe care le au împreună, Maria și Rosa, au luat o decizie serioasă ce privește locul unde vor sărbători Crăciunul și Revelionul. Hotărârea nu a fost luată ușor și părinții își doresc ca fiicele să nu sufere din cauza acestei despărțiri.

Decizia luată de Pepe și Raluca Pastramă în ajunul sărbătorilor de iarnă

Din păcate cei doi nu au relații tocmai bune, dar au ajuns la un numitor comun. Sărbătorile de iarnă vor fi petrecute cu ambii părinții, dar, fără îndoială, în zile diferite. O persoană apropiată fostului cuplu a declarant pentru impact.ro că Raluca și Pepe au pregătit cadourile pentru copii, dar nu sunt gata să sărbătorească împreună.

Din acest motiv, fetele vor sta o zi cu mama lor, iar mai apoi vor pleca în vizită la Pepe. Este stresant pentru copii să treacă prin asemenea evenimente și în prima perioada nimeni nu știa cum să le explice ce se întâmplă în relația părinților. Treptat, Maria și Rosa s-au adaptat și au fost convinse de Raluca și Pepe că chiar dacă se despart, pe ele întotdeauna le vor iubi.

”Ele vor sta o zi cu Raluca, iar în altă zi vor merge în vizită la vila lui Pepe, ambii pregătindu-le un munte de cadouri sub brad. Fetele au fost confuze în primele zile, atunci când mama şi tatăl lor nu mai locuiau împreună. Nimeni nu ştia cum să le explice. Dar, mai apoi, părinții le-au convins ca așa e mai bine și că le vor iubi mereu. Fetele par să se fi împăcat cu situația, sunt din nou vesele.”

Pepe și Raluca Pastramă au dat cărțile pe față! Ce decizie au luat în ajunul sărbătorilor de iarnă?

Unde vor rămâne copii după divorț ?

Pepe a înțeles că fiicele vor rămâne cu mama lor și au stabilit zilele în care artistul le poate vedea. Din acest punct de vedere nu se ceartă, dar din mai multe surse am aflat că au mai multe neînțelegeri la capitolul bani. Cei doi dețin împreună bunuri imobile și mobile în valoare de 1.500.000 de euro.

”Ambii părinţi îşi idolatrizează copiii. Şi, din fericire, toţi văd că nu se ceartă pe zilele de vizită, când, unde şi cum poate veni tatăl să-şi vadă fetele. Fiindcă Maria şi Rosa Alexandra stau din prima clipă a separării cu mama lor, Pepe pare să fi realizat şi el că fetele trebuie să rămână la Raluca”

2 comentarii la „Pepe și Raluca Pastramă au dat cărțile pe față! Ce decizie au luat în ajunul sărbătorilor de iarnă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *