joi, noiembrie 30, 2023
Tehnologie

A fost dezvăluit secretul căștilor AirPods Max. Cum funcționează low-power mode?

Este important de reținut faptul că AirPods Max nu au buton care le pot deconecta total. Din acest motiv Apple, a implementat în căști, noi funcții inteligente care le permit să-și economisească bateria, atât timp cât nu sunt utilizate.

Cu puțin timp în urmă, Apple a reactualizat pagina lor web în care sunt descriși cei mai importanți parametri a funcționalității acumulatorului, pentru noile lor căști wireless AirPods Max. Mai exact, este descris comportamentul lor, atunci când ele nu sunt utilizate

Cum funcționează modul de consum redus?

Atunci când aceste căști sunt în modul de așteptare, mai exact 5 minute după ce nu le mai folosiți, pentru a economisi bateria, ele activează modul de consum redus. În acest fel, se micșorează numărul operațiunilor executate, care le descarcă.

Următorul pas este atunci când AirPods Max nu sunt utilizate timp de 72 de ore. Astfel, ele activează modul de consum extra-redus. Acest mod, deconectează Bluetooth-ul și câteva funcții ce consumă bateria.

A fost dezvăluit secretul căștile AirPods Max. Cum funcționează low-power mode?

AirPods Max vin în cutie cu o husă inteligentă specială. Dacă puneți căștile în acea husă, ele din start activează modul de consum redus. Iar după numai 18 ore, activează și modul de consum extra-redus, care dezactivează funcțiile Bluetooth și Find My.

Reamintim că AirPods Max au fost lansate de compania Apple pe data de 8 decembrie 2020. Acestea sunt primele căști Apple wireless de format mare. Până acum compania a lansat doar căști wireless compacte, AirPods generația a 2-a și AirPods Pro. Consumatorii acestor produse au avut păreri diferite, unii spun că sunt mulțumiți, iar alții critică dur design-ul lor.

2 comentarii la „A fost dezvăluit secretul căștilor AirPods Max. Cum funcționează low-power mode?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *