marți, decembrie 5, 2023
Monden

Dan Bittman vine cu declarații uluitoare. De ce s-a îndrăgostit în Mihaela Rădulescu și cum s-au cunoscut pentru prima data?

Dan Bittman a iubit cele mai frumoase femei din România, iar viața lui personală a fost în atenția tuturor. Este un cântăreț renumit și știe să atragă atenția nu doar cu vocea, dar și cu o mulțime de declarații uluitoare. De data asta a uimit cu mărturisirile despre iubirea pentru Mihaela Rădulescu.

Dan Bittman a trecut prin multe relații și a cucerit o mulțime de inimii de femei, printre care se regăsesc multe artiste. De data asta cântărețul a vorbit despre dragostea pentru Mihaela Rădulescu. Și au avut chiar o relație fierbinte la începutul anilor ’90.

Dan Bittman recunoaște cât de tare a iubit-o pe Mihaela Rădulescu

Pentru prima data s-au cunoscut în Monaco și atunci frumoasa prezentatoare avea o relație cu Dan Chișu. Dan Bittman știa de acest lucru, dar nu a cedat și din prima clipă era convins că o să-i cucerească inima, mai devreme sau mai târziu. A fost amețit de frumusețea ei și povestește cu mare drag cum a fost prima întâlnire.

 „A fost suficient să ne întâlnim o singură dată, și să știm că ne vom mai întâlni și vom fi împreună peste un timp. Nu știam. Iubitul ei de atunci, Dan Chișu, inventase pentru prima dată în România camera de oaspeți pentru VIP-uri. Mulți voiau să ajungă acolo, și acolo ne-am și văzut. Tot atunci eu aveam o iubită pe nume Simona.”

Dan Bittman a fost înnebunit după Mihaela Rădulescu

Cântărețul a recunoscut că avea și el o relație cu Simona, dar Mihaela a intrat în sufletul lui mai repede și a început să poarte niște sentimente nebune. Din primele secunde și-a dat seama că trebuie să o cucerească și să încerce să-i atragă atenția. Pe atunci nu știa că este o femeie puternică și că are un caracter de foc.

”Când am văzut-o pe Mihaela, dar și ea pe mine, am avut sentimentul că vom fi împreună cândva. Pasiune mare, scântei multe, două caractere puternice. Pe Mihaela nu putea să o țină nimeni în frâu. O poveste frumoasă de dragoste, nimic de zis.”

Dan Bittman vine cu declarații uluitoare. De ce s-a îndrăgostit în Mihaela Rădulescu și cum s-au cunoscut pentru prima data?

Dan Bittman a declarant că relația lor a fost frumoasă și plin de emoții puternice. Acum nu o mai recunoaște, pentru că și-a făcut multe operații estetice. Se pare că iubirea s-a stins, iar artistul mărturisește că îi plăcea de felul cum arată în trecut, acum, a exagerat cu o mulțime de intervenții, nu mai este natural și feminină.

„Mie îmi plăcea mult mai mult de ea în trecut şi i-am spus şi ei. Era mult mai feminină. O roşcată, creaţă, cu părul lung, cu lucruri normale, sportivă şi imprevizibilă. Acum mi se pare că este prea mult. Mă refer la «tunning» şi la expunere, după părerea mea.”

One thought on “Dan Bittman vine cu declarații uluitoare. De ce s-a îndrăgostit în Mihaela Rădulescu și cum s-au cunoscut pentru prima data?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *