sâmbătă, septembrie 23, 2023
Monden

Detalii surprinzătoare despre salariul Adelei Popescu de la Pro TV. Câți bani primește în cont prezentatoarea show-ului ”Vorbește Lumea”?

Adela Popescu nu vorbește prea mult despre banii ei, dar presa, totuși, a aflat care este adevăratul salariu pe care îl primește de la Pro TV. Este o prezentatoare îndrăgită de români, iar show-ul ”Vorbește Lumea” este urmărit de sute de oamenii și nu mai poate fi emisiune bună fără Adela Popescu și Cove.

Adela Popescu și-a creat cariera pas cu pas, iar fanii ei pe zi ce trece sunt mai mulți și mai mulți. Pe lângă faptul că și-a făcut o imagine de invidiat în showbiz-ul românesc, are și o familie deosebită. Formează un cuplu frumos cu Radu Vâlcan și împreună au doi copii. Soțul vedetei, la fel, este moderator, dar la cârma show-ului ”Insula Iubirii”, difuzat pe Antena 1.

Câți bani primește Adela Popescu de la Pro TV?

Prezentatoarea de la ”Vorbește lumea” primește lunar de la Pro TV 2.000 de euro pentru două ore jumătate, atât cât durează emisiunea. Salariul nu este deloc mic, dacă să ne gândim care este salariu mediu în România. Un simplu român poate primi 2.000 de lei, iar moderatoarea emisiunii aceeași sumă, dar în euro.

Vedeta nu se plânge de lipsa banilor, pentru că soțul ei, Radu Vâlcan, primește o sumă și mai mare, dar la Antena 1. Din mai multe surse, am aflat că salariul prezentatorului ajunge la 10.000 euro lunar. Cifra este mai mare pentru faptul că ”Insula Iubirii” are o armată mai mare de fani.

Detalii surprinzătoare despre salariul Adelei Popescu de la Pro TV. Câți bani primește în cont prezentatoarea show-ului ”Vorbește Lumea”?

Cei doi formează un cuplu de câțiva ani și scandalurile se țin departe de ei. Se iubesc foarte mult și au mare grijă de cei doi băieți. Le oferă o educație specială și se gândesc la viitorul lor. Din punct de vedere financiar lucrurile merg bine și își pot permite o viață luxoasă de invidiat.

2 comentarii la „Detalii surprinzătoare despre salariul Adelei Popescu de la Pro TV. Câți bani primește în cont prezentatoarea show-ului ”Vorbește Lumea”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *