joi, noiembrie 30, 2023
Monden

(FOTO) Loredana Chivu deține un bolid de mii de euro! Cum arată mașina cumpărată în plină pandemie de coronavirus?

Loredana Chivu se mândrește cu mașina pe care a achiziționat-o chiar în plină pandemie de coronavirus. Se pare că multe vedete au avut de suferit din cauza virusului, dar nicidecum nu Loredana Chivu. Și-a luat cel mai scump bolid din România și mașina poate fi recunoscută foarte ușor pe stradă.

Loredana Chivu are un nume sonor în showbiz-ul românesc și a adunat pe parcursul anilor mii de fanii care așteaptă zilnic informații noi despre ea. Vedeta se poate lăuda cu o viață luxoasă, dar și cu o mașină demențială. Acest cadou și l-a făcut singură, iar suma uluitoare pe care a plătit-o pentru bolid, poate uimi orice vedetă din România.

Câți bani costă mașina aleasă de Loredana Chivu și cum arată?

Prin urmare, mașina fabuloasă este tocmai Mercedes S 560 Coupe, care valorează niște bani foarte grei. Un simplu român nici într-o viață nu poate face această sumă. Este vorba de tocmai 99.000 de euro, dar mai sunt și surse de încredere care spun că poate costa și mai mult.

(FOTO) Loredana Chivu deține un bolid de mii de euro! Cum arată mașina cumpărată în plină pandemie de coronavirus?

Tânăra a postat o mulțime de fotografii, unde apare mașina luxoasă. Se laudă cu nou achiziție și cel mai important pe banii ei a fost cumpărată. Și-a dorit de mult timp o asemenea mașină și dacă nimeni nu s-a hotărât să-i facă un asemenea cadou, atunci, vedeta și-a luat singură cadoul bine meritat.

”Cele mai frumoase cadouri mi le fac singura! Bine ai venit, bby frumoasa, a meritat așteptarea.”

Mercedes S 560 Coupe este o mașină luxoasă dedicate oamenilor cu un nivel înalt în societate. Estre scump de întreținut, dar în schimb oferă confort, liniște, siguranță și viteză. Mai mult, bolidul beneficiază de mai multe invenții care ușurează conducerea mașinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *