marți, decembrie 5, 2023
Horoscop

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 decembrie. Unele zodii vor avea parte de surprize financiare, iar altele vor adăuga kilograme în plus după sărbători

Horoscop săptămânal Minerva. În această perioadă plină de sărbători de iarnă, astrologul Minerva a realizat horoscopul pentru fiecare zodie împarte. Află dacă în săptămâna 21 – 27 decembrie te încadrezi în lista zodiilor care vor avea surprize financiare sau poate chiar o să adaugi în kilograme după toate mesele de sărbătoare.

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 decembrie Berbec

Zodia Berbec este plină de entuziasm și este gata să răstoarne munți. Are energie și poftă de viață. Exact aceste lucruri îl vor ajuta să realizeze tot ce și-a dorit de mult timp. Pe plan emoțional lucrurile merg stabil și astrele pregătesc câteva luni de liniște și armonie în cuplu.

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 decembrie Taur

Taurii trebuie să analizeze mai bine unde își cheltuie banii și dacă merită în general să irosești atâția bani. Perioada sărbătorilor vă scoate din buzunar mulți bani și trebuie să aveți grijă de bugetul vostru, mai ales că astrele observă că vă așteaptă noi investiții în afaceri.

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 decembrie Gemeni

În săptămâna 21-27 decembrie, gemenii sunt extrem de norocoși la bani, pentru că vă apar tot felul de oportunități care vă permit să vă creșteți veniturile. În schimb, astrele văd mai multe problem cu partenerul de viață și trebuie să fiți mai liniștiți când este vorba de ceartă. Este posibil să scoateți pe gură cuvinte prea dure.

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 decembrie Rac

Oamenii care s-au născut sub acest semn zodiacal se pot odihni în această săptămână. Lucrul pleacă pe plan secundar, iar familia vă demonstrează iubire și sprijin. Sunteți calmi și răbdători, iar asta vă face să analizați mai multe momente din trecutul vostru.

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 decembrie. Unele zodii vor avea parte de surprize financiare, iar altele vor adăuga kilograme în plus după sărbători

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 decembrie Leu

În această săptămână aveți mult de lucru, dar nu uitați de relația pe care o construiți cu mare grijă. Persoanele care nu au un partener de viață, vor fi încurajați de mai mulți oamenii să înceapă primul pas pentru descoperirea unor persoane deosebite. De asemenea, săptămâna 21-27 decembrie pentru leu este bogată în evenimente fabuloase.

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 decembrie Fecioară

Zodia fecioară are mare șanse să exagereze cu mâncarea și chiar adaugă kilograme în plus. Luna decembrie a fost destul de stresantă pentru acești native, din acest motiv, se relaxează cum pot. Partenerul de viață poate veni cu mai multe reproșuri și trebuie să fiți mai înțelepți de această data.

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 decembrie Balanță

Balanța finisează un proiect și începe altul. Este foarte important să faceți alegerile potrivite ca să nu suferiți în viitor. Munciți mult și nu trebuie să uitați să vă mai odihniți, măcar de sărbătorile de iarnă. Dacă nu o să luați o pauză, o să riscați să nu mai aveți puteri pentru nimic.

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 decembrie Scorpion

Scorpionii sunt mai impulsivi și mai nerăbdători în această perioadă. Anul 2021 nu vine la voi cum ați vrut și în acest fel riscați să lăsați baltă tot ce ați început. Astrologul recomandă să nu rezolvați problemă singuri, dar să apelați la specialiști sau la oamenii apropiați.

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 decembrie Săgetător

Sărbătorile de iarnă vin peste săgetători și ei trec prin cele mai frumoase momente din viața lor. Sunt simpatici și drăguți cu toată lumea. Pregătesc cu mare drag cadourile și se gândesc cu ce o să se îmbrace de Crăciun.

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 decembrie. Unele zodii vor avea parte de surprize financiare, iar altele vor adăuga kilograme în plus după sărbători

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 decembrie Capricorn

Acești native vor avea mai multe surprize financiare în această săptămână. Mai mult, o să primiți o sumă colosală de la o persoană pe care ați uitat-o. De asemenea, această perioadă este benefică pentru voi și faceți cele mai bune alegeri.

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 decembrie Vărsător

Vărsătorii se dedică familie. Sunt grijulii și atenți la oamenii dragi. Este o săptămână ușoară pentru voi, întrucât persoanele din jurul vostru vă iubesc și fac tot posibilul ca să vă simțiți bine. Mai aveți câteva puncte de clarificat la serviciu și puteți intra frumos într-o vacanță de vis.

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 decembrie Pești

Zodia pești vrea să demonstreze că poate fi și curajoasă în unele momente. Poate hotărî cele mai dificile problem. La finalul săptămânii vă liniștiți și nu mai alegați ca un om nebun. Și la voi vin sărbătorile de iarnă și acordați timp familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *