joi, septembrie 28, 2023
Actualitate

(VIDEO) Atenție, români! Scandal la vama Nisa din Franța. O mulțime de colete pline de băuturi și mâncare venite din România au fost aruncate de poliție

Aproximativ 500 de colete din România dar și din R. Moldova au fost confiscate la vama din Franța. În cadrul operațiunii speciale au fost distruse în jur de 1,2 tone de alimente trimise de românii și moldovenii de acasă pentru sărbători. Motivul invocat de oamenii legii a fost faptul că alimentele nu erau transportate conform normelor și temperaturilor corespunzătoare.

În aceste colete confiscate se mai regăseau și băuturi alcoolice, dar și țigări. Vama și direcția regională a mediului din Nisa le-a confiscat, iar produsele alimentare au fost aruncate.

Poliția din Nisa au oprit și verificat 3 camioane din România și R. Moldova. În ele de aflau 500 de colete, în care s-au depistat 234 pachete de țigări de contrabandă și în jur de 250 de litri de alcool.

Pe lângă produse alimentare, țigări și alcool, au fost depistate și unele produse electronice, aspiratoare, chiar și scaune. Ulterior, doar acestea au fost returnate, iar mașinile au rămas confiscate, fiind înapoiate proprietarilor doar după achitarea unei amenzi.

(VIDEO) Atenție, români! Scandal la vama Nisa din Franța. O mulțime de colete pline de băuturi și mâncare venite din România au fost aruncate de poliție

Incidentul a avut loc vineri, 18 decembrie, în cadrul unei operațiuni ample în Nisa, Franța. Autoritățile locale declară că de ceva timp au observat formarea unei piețe clandestine în împrejurimea gării, și au acționat conform legii.

One thought on “(VIDEO) Atenție, români! Scandal la vama Nisa din Franța. O mulțime de colete pline de băuturi și mâncare venite din România au fost aruncate de poliție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *