joi, noiembrie 30, 2023
Retete

Bulete de cașcaval cu un gust extraordinar și o aromă demențială. Rețeta simplă și rapidă

Buletele de cașcaval au un gust demențial, indiferent sunt calde sau reci te cuceresc din start. Rețeta este foarte simplă și ai nevoie doar de 40 de minute ca să obții o mâncare delicioasă. În cazul în care nu petreci mult timp în bucătărie, nu te întrista, căci sunt ușor de gătit și cu ajutorul informațiilor de mai jos vei face cele mai gustase bulete de cașcaval.

Ingredientele pentru buletele de cașcaval

  • 500 gr cașcaval
  • 5 linguri de făină
  • 2 ouă
  • 5 g de praf de copt
  • o legătură de mărar
  • ulei pentru prăjit
  • sare și piper negru

Bulete de cașcaval cu un gust extraordinar și o aromă demențială. Rețeta simplă și rapidă

Cum poți face această rețetă ? Nu e mare lucru! Nu trebuie să ai mâini de aur!

În primul rând, trebuie să razi tot cașcavalul și îl pui într-un bol încăpător. Peste el adăugi 5 linguri de făină, 2 ouă, 5 g de praf de copt, mărarul tocat mărunt, sare și piper negru după gust. Iar acum amestecă toate ingredient. Poți să începi cu o lingură sau cu o furculiță, dar mai apoi poți continua cu mâinile, fără îndoială îți va fi mai ușor.

Compoziția trebuie să fie tare, dacă îți pare că e prea moale, poți să mai adaugi câteva linguri de făină. Acum, ia în mână un pic de aluat și încearcă să faci ceva asemănător cu o prună. După ce ai făcut buletele de cașcaval din tot aluatul pe care l-ai obținut, e timpul să pui mult ulei într-o cratiță sau tigaie și să-l pui pe foc.

Dacă uleiul este gata pentru prăjit, atunci pune primele biluțe în cratiță și lasă-le să se rumenească frumos. Mai apoi scote-le și așază-le pe un prosop de hârtie.

Buletele de cașcaval pot fi servite și calde, dar și reci. Puteți să le mâncați și cu smântână, pentru că se combină foarte bine. Mmm, ce bun e!

3 comentarii la „Bulete de cașcaval cu un gust extraordinar și o aromă demențială. Rețeta simplă și rapidă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *