marți, decembrie 5, 2023
Monden

Dorian Popa a rupt tăcerea! Vine cu informații noi despre averea lui și banii pe care îi face cu adevărat pe YouTube

Dorian Popa este unul din cei mai iubiți artiști din România. Se poate considera un adevărat norocos, pentru că a reușit în câțiva ani să facă o avere. Acum nu mai suferă din lipsa banilor și își poate permite case, mașini, haine și petreceri scumpe. Nimeni nu credea că poate ajunge la o asemenea avere.

Dorian Popa nu este doar popular în România, dar și este foarte bogat datorită numelui. Despre ce este vorba ? Vedeta are o mulțime de bani și poate în orice moment să-și cumpere o mașină de lux. Artistul a recunoscut ce avere are și câți bani face pe YouTube.

Averea lui Dorian Popa

Artistul și-a dorit de mult timp să aibă o casă frumoasă, exact, cum visa. A realizat acest vis și a oferit foarte multe detalii despre noua locuință. Chiar Dorian mărturisește că a investit 300 de mii de euro pentru noua sa casă. Este spațioasă și are o mulțime de încăperi luminoase.

”Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor. Şi 600 de metri pătraţi terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!„

Dorian Popa a rupt tăcerea! Vine cu informații noi despre averea lui și banii pe care îi face cu adevărat pe YouTube

Câți bani face din vlog-urile de pe YouTube?

Succesul a venit nu doar din muzică, dar și din video-urile pe YouTube. A investit foarte mulți bani în dezvoltarea canalului, dar se vede că a câștigat și mai mult. A mai avut parte de o mulțime de colaborări reușite care i-a adus un venit frumos. Dorian Popa povestește într-un interviu sumele exacte și sincer cu publicul care îl urmărește.

„Hai că vă zic o informaţie super fresh. Datorită faptului că am reuşit să ma ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum.”

Ați văzut din afirmațiile lui despre ce venituri este vorba și putem să mai adăugăm la averea lui, diferite mașini, case, haine scumpe, accesorii, încălțăminte și tot așa. Artistul a mai povestit că nu toată viața a trăit în lux, dar a început de la zero și știe cum e să fii om sărac în România.

2 comentarii la „Dorian Popa a rupt tăcerea! Vine cu informații noi despre averea lui și banii pe care îi face cu adevărat pe YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *