joi, noiembrie 30, 2023
Monden

Gina Pistol și Smiley au publicat primele imagini din camera copilului. Prezentatoarea cu lacrimi în ochi povestește experiența

Gina Pistol și Smiley peste câteva luni așteaptă un copil și deja se pregătesc pentru acest eveniment. Sunt părinți pentru prima dat și emoțiile îi copleșesc pe zi ce trece. Recent, vedeta a publicat câteva imaginii din camera copilului și vrea ca totul să fie gata până ajunge fetița pe lume.

Gina Pistol și Smiley își pregătesc cu mare drag toate lucrurile necesare pentru bebe. Femeia povestea că a cumpărat o mulțime de hăinuțe și abia așteaptă să le vadă îmbrăcate pe copilașul mult dorit. De data asta, vedeta a hotărât să arate fanilor camera pentru bebe.

Gina Pistol a publicat primele imaginii speciale din camera

Prezentatoarea de la Antena 1 cu lacrimi în ochi își povestește primele emoții după ce a văzut tapetele din camera copilului. A ales cu mare grijă fiecare desen și este mulțumită de rezultat. Recunoaște că nici nu s-a așteptat că o să iasă așa de frumos și abia așteaptă după Revelion să mobileze camera.

 „Tocmai ce au terminat de pus tapetul în camera fetiței. S-au mișcat foarte repede. Au lăsat și ordine, curățenie în urma lor. Încep să am emoții. Arată superb. Superb arată. Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos. Mai am de luat mobilierul după revelion și gata. Mai am puțin. Încep să am emoții”

Gina Pistol și Smiley au publicat primele imagini din camera copilului. Prezentatoarea cu lacrimi în ochi povestește experiența

Pentru Gina Pistol înseamnă foarte mult această sarcină, pentru că este primul copil și are 40 de ani. Medicii au nenorocit-o cu vești groaznice, precum că nu poate rămâne însărcinată pe cale naturală, dar se pare că CEL  de sus are alte planuri pentru vedetă.

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. ”

Gina Pistol și Smiley au publicat primele imagini din camera copilului. Prezentatoarea cu lacrimi în ochi povestește experiența

Presa a scris foarte multe știri despre sarcina ei, dar cei doi au ținut totul în secret. Doar când s-au asigurat că bebelușul este sănătos și nu are nici o complicație, au dat vestea pe rețelele de socializare în luna septembrie. Pentru prima dată vedeta a dat noutate pe Instagram, prin intermediul unei postări și a primit o doză de felicitări.

4 comentarii la „Gina Pistol și Smiley au publicat primele imagini din camera copilului. Prezentatoarea cu lacrimi în ochi povestește experiența

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *