joi, noiembrie 30, 2023
Actualitate

Tot adevărul despre viața personală a Dianei Diana Șoșoacă. Avocata dezvăluie detalii uluitoare din casă. ”Sunt destul de insuportabilă”

Diana Șoșoacă este un personaj discutat în ultima perioada în presa din România. Avocata este aleasă senator pe listele partidului AUR – Alianța pentru Unirea Românilor și tot mai multe detalii necunoscute ies la iveală. Spre exemplu, nimeni nu a știut că femeia este căsătorită a treia oară, iar asta nu e cel mai uluitor în biografia ei.

Diana Șoșoacă a intrat foarte abrupt pe primele știri din România și asta se datorează noului loc în Parlament. Avocata mai este cunoscută și pentru poziția dubioasă în fața măsurilor luate de autorități pentru prevenirea coronavirus. Astfel, și-a creat o imagine controversată în politica, mai ales după ce presa a aflat mai multe informații din viața personală.

Diana Șoșoacă este căsătorită a treia oară

Avocata este la a trei căsătorie, iar acum se iubește cu soțul Dumitru-Silvestru Șoșoacă. Recunoaște că este destul de insuportabilă și chiar autoritară într-o relație. Este sinceră și nu poate suporta minciuna. Crede că căsătoria trebuie să fie însoțită de dragoste și respect, dacă aceste două lucruri nu există, relația trebuie ruptă cât mai repede.

”Nu știu ce să zic, sunt destul de insuportabilă, un om foarte autoritar. Îmi place corectitudinea, detest minciuna, sunt om care dau foarte multe șanse. Dar când nu se mai poate, eu cred că e mai bine să te desparți când încă mai poți vedea o relație amicală pentru copii decât să mergi mai departe se ajungă la abuzuri fizice și psihice. Eu am rămas prietenă cu primul meu soț. Chiar ne înțelegem mai bine decât în timpul căsătoriei.”

Tot adevărul despre viața personală a Dianei Diana Șoșoacă. Avocata dezvăluie detalii uluitoare din casă. ”Sunt destul de insuportabilă”

Cine este soțul ei, Dumitru-Silvestru Șoșoacă? Ce părere are despre acțiunile ei în politică?

Puțini cunosc că numele ei întreg este Diana Iovanovici Șoșoacă și că are un soț care nu este de acord cu tot ce face avocata în politică. Partenerul ei de viață este angajat într-o firmă importantă cu diferite activități de consultanță pentru management și afaceri. De asemenea, bărbatul o critică pentru multe acțiuni pe care le face în politică și nu o susține în multe subiecte.

”El nu a fost de acord ca eu să merg foarte departe cu religia pentru că o să fiu caracterizată la un moment dat ca habotnică sau vor spune la un moment dat că am jucat teatru. Eu i-am spus ”îmi pare rău, este crezul meu, eu voi merge mai departe să apăr drepturile credincioșilor.”

Diana Șoșoacă avea multe șanse să se mute în Canada

Avocata avea foarte multe șanse să se mute în străinătate, una din oportunitățile care au apărut pentru ea, a fost un post în cadrul Ministerului Justiției din Canada. Dar mărturisește că a renunțat la el, pentru că vrea să-și ducă țara natală la un alt nivel și dorul de casă o ține aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *