joi, noiembrie 30, 2023
Lifestyle

Beneficiile verzei murate. Un bun antioxidant natural ce previne apariția cancerului

Beneficiile verzei murate sunt adesea subapreciate, deși aceasta este plină de probiotice alimentare și reduce mediul favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor. Are capacitate mare de a reduce alergii și asigură organismul nostru cu o mulțime de antioxidanți care previn apariția cancerului.

Îmbunătățește imunitatea

Varza murată asigură cu probiotice organismul, ceea ce înseamnă întărirea sistemului imunitar și protejarea organismului de viruși și bacterii dăunătoare. Conform cercetărilor științifice, varza murată beneficiază la îmbunătățirea microflorei intestinale, reduce riscul de apariția infecțiilor și a bolilor intestinale.

Beneficiile verzei murate. Reduce riscul de apariție a alergiei sau inflamațiilor

Varza murată mărește numărul de celule NK, care au rolul de a proteja și menține controlul asupra căilor inflamatorii ale corpului. Aceste celule acționează extrem rapid și detectează celulele afectate viral și cele de tumoare. 

Multe persoane au incompatibilitate la unele produse, care se soldează cu efecte neplăcute(balonări, gaze). Dar varza murată, îmbunătățește sănătatea intestinală și reduce apariția acestor efecte.Beneficiile verzei murate. Asigură organismul cu antioxidanți care previn cancerul

Varza murată este cunoscută ca un bun antioxidant care luptă împotriva cancerului. Fitonutrienții pe care îi conține, au proprietatea de a proteja organismul împotriva celulelor cancerigene și contribuie la micșorarea numărului acestora.

Pentru a prepara varză murată, puteți folosi atât varza albă, cât și cea roșie și verde. Toate tipurile vor avea beneficiile enumerate mai sus și gusturi deosebite.

13 comentarii la „Beneficiile verzei murate. Un bun antioxidant natural ce previne apariția cancerului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *