marți, decembrie 5, 2023
Monden

(FOTO) Toții fanii Madonnei își fac griji pentru sănătatea ei. A postat o fotografie unde apare cu picioarele pline de urme și cicatrici suspecte

Madonna știe să uimească și să facă show la orice emisiune unde apare. Vedeta are 62 de ani și nu planifică să plece de pe scenă. Totul mergea bine, până în momentul în care artista a postat o fotografie uluitoare, unde clar se vede că picioarele ei sunt pline de urme și cicatrici suspecte.

Starul american se bucură de o popularitate atunci când lansează o nouă piesă. Fanii așteaptă tot mai multe melodii și videoclipuri calitative. De data asta vedeta a surprins cu o fotografie unde apare în lenjerie intima. În imagine se vede clar că picioarele ei sunt pline de diferite cicatrici și urme.

Imaginea care șochează fanii Madonnei

Urmăritorii presupun că sunt urmele de ventuze, există un astfel de tratament pentru înfrumusețare. Puteți observa că în descrierea fotografiei starul American a folosit câteva hashtag-uri – #recovery, #cupping and #beautifulscar și asta în traducere ar însemna recuperare, ventuze și cicatrice frumoasă.

(FOTO) Toții fanii Madonnei își fac griji pentru sănătatea ei. A postat o fotografie unde apare cu picioarele pline de urme și cicatrici suspecte

Madonna în continuare lucrează la corpul ei și toată lumea știe că este un mare fan al sportului. Face exerciții fizice și duce un mod de viață sănătos, pentru că este conștientă că nu mai este în floarea vârstei. Are un corp bine conturat și la 62 de ani arată extraordinar, deoarece mereu apelează la diferite operații estetice.

Reamintim că artista are o relație cu un bărbat cu tocmai 36 de ani mai tânăr. Este vorba de Ahlamalik Williams. Cel mai amuzant este faptul că și părinții bărbatului sunt mai tineri decât Madonna. Dar pentru cântăreață vârsta nu are nici o valoare, în interior mereu are18 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *