joi, noiembrie 30, 2023
Monden

Unde își petrece vacanța Andreea Bălan? Detaliul care demonstrează că se odihnește împreună cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan este iubită de milioane de români. Iar videoclipurile ei sunt pline de emoții și dragoste. Artista își construiește cariera muzicală pas cu pas, și demonstrează că poate concura cu orice artist din România. A muncit foarte mult în anul 2020, iar acum a plecat într-o vacanță. Presa a observat detaliul care demonstrează că se odihnește alături de Tiberiu Argint.

Artista a decis să plece într-o vacanță de vis în timpul sărbătorilor de iarnă. Locația pe care a ales-o este Sinaia, unde atmosfera de Crăciun se simte din plin. Cu toate că niciodată nu a confirmat relația cu Tiberiu Argint, fanii sunt convinși că cei doi formează un cuplu de câteva luni. Astfel, urmăritorii au observat un detaliu important în fotografiile pe care cei doi le postează.

Detaliul care demonstrează că Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu

În prima imagine, puteți observa că Andreea Bălan pozează pe fundalul unui peisaj magic cu zăpadă. Iar în a doua imagine, chiar în aceeași locație, Tiberiu Argint, publică o altă fotografie. Se pare că cei doi nu sunt suficient de atenți și au scăpat acest detaliu. Bineînțeles, fanii au observat coincidența și își pot da seama că formează un cuplu.

Unde-și petrece vacanța Andreea Bălan. Detaliul care demonstrează că se odihnesc împreună cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost văzuți de nenumărate ori chiar în vara acestui an. Iar vedeta se pare că a uitat foarte repede de fostul ei soț, George Burcea. Nici actorul nu a pierdut mult timp și a găsit o înlocuire a fostei soții. Aleasa lui George Burcea este o asistentă TV, Viviana Sposub, o frumoasă tânără de 22 de ani cu forme apetisante.

Unde-și petrece vacanța Andreea Bălan. Detaliul care demonstrează că se odihnesc împreună cu Tiberiu Argint

Reamintim că Andreea Bălan a divorțat de George Burcea la începutul anului și acum se simte foarte bine. Cu toate că de la început a trecut prin momente groaznice. Chiar ea mărturisește expereința.

„Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se așază. Toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an de atunci. Acum sunt foarte liniștită și vreau ca această latură a vieții mele să o țin pentru mine. Toată viața mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, așa că am hotărât acum ca această parte să o țin, deocamdată, pentru mine. Când va trebui să aflați ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să țin pentru mine. E important să ai susținere, un sprijin.”

Unde-și petrece vacanța Andreea Bălan. Detaliul care demonstrează că se odihnesc împreună cu Tiberiu Argint

One thought on “Unde își petrece vacanța Andreea Bălan? Detaliul care demonstrează că se odihnește împreună cu Tiberiu Argint

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *