joi, noiembrie 30, 2023
Lifestyle

5 soluții eficiente și rapide pentru a scăpa de balonare. Sunt potrivite după o masă copioasă de sărbătoare

Balonarea este un adevărat coșmar pentru mulți oamenii, mai ales atunci când vine într-un moment nepotrivit. De sărbători vrei să guști din toate bucatele de pe masa și într-un moment dat te trezești cu o balonare neplăcută. Există câteva soluții pentru a scăpa de balonare rapid și într-un mod sănătos.

Balonarea poate fi caracterizată cu o mulțime de simptome, cum ar fi distensie a stomacului, o senzație de plin, gaze, dureri de stomac și poate chiar crampe. La aceste simptome se pot adăuga și efecte mai grave și mai complexe: aciditate, dificultăți de respirație arsuri la stomac și diaree. În cazul în care vrei să scapi rapid de balonare, alege una din cele cinci remedii naturale notate mai jos.

Cărbunele medicinal

Cărbunele medicinal este o soluție perfecta pentru balonarea după o masa copioasă. Dacă nu te simți bine și ai o senzație de plin în stomac, atunci, folosește cărbunele, întrucât el absoarbe toate gazele intestinale.

Soluții pentru a scăpa de balonare. Mănâncă pătrunjel

Poți mânca pătrunjel uscat sau proaspăt, te va ajuta să scapi de gazul intestinal care cauzează balonarea neplăcută. Este o soluție simplă și ieftină, pentru că pătrunjelul poate fi găsit în orice magazine sau market.

Bicarbonatul de sodiu o soluție perfecta

O alt remediu natural care te poate scăpa de balonare este bicarbonatul de sodiu. Trebuie să amesteci o singură lingură de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă de temperatura camerei. Așteaptă până se dizolvă și bea tot lichidul. Bicarbonatul de sodiu elimină acidul de stomac și vindecă indigestia.Soluții pentru a scăpa de balonare. Apă cu lămâie

Apa cu lămâie este bine cunoscută pentru beneficiile imense asupra tracului digestive și rezolvă foarte rapid balonarea, indigestia și gazele. Trebuie să pui într-o cană apă și să tai câteva bucăți mici și subțiri de lămâie. Astfel, influențează la producerea rapidă a acidului gastric și reduce șansele de gaze neplăcute.

Ananas

Este cred că cel mai uimitor fruct din lume, deoarece are o mulțime de beneficii asupra organismului uman. Pe lângă asta este un remediu natural pentru balonare, întrucât conține bromelaină, care duce la o digestive rapidă a mâncării.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *