marți, decembrie 5, 2023
Monden

Despărțirea care a tulburat tot showbiz-ul românesc. După 25 de ani de relație, Dan Bittman și Liliana Ștefan, și-au luat rămas bun. Care este adevăratul motiv?

Dan Bittman și Liliana Ștefan au format un cuplu timp de 25 de ani și au șocat tot showbiz-ul românesc cu vestea că se despart. Păreau extrem de fericiți împreună, dar se pare că relația lor ascundea multe secrete de ochii presei. Doar acum s-a aflat adevăratul motiv care a dus la despărțirea dintre cei doi.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au format un cuplu timp de 25 de ani, dar nu au fost căsătoriți niciodată. Se pare că relația nu a evoluat pe parcursul anilor, dar nici cei doi nu și-au dorit acest lucru. Mai multe, detalii artistul dezvăluie în cadrul unui interviu și recunoaște că dragostea nu poate fi ținută de un act.

”Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne ţină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând nici ea nu îşi doreşte. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statutăm relaţia…Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau împreună cu ei. Şi am zis ‘Păi cum, de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?”

Care este adevăratul motiv pentru care Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit?

Timp de 25 de ani au făcut împreună trei copii frumoși și niciodată nu s-au gândit să oficializeze relația . Iar acum auzim că Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit. Cuplul lor nu mai există de patru ani, chiar dacă apăreau împreună în public. Deja de patru ani locuiesc separate.

Despărțirea care a tulburat tot showbiz-ul românesc. După 25 de ani de relație, Dan Bittman și Liliana Ștefan, și-au luat rămas bun. Care este adevăratul motiv?

Adevăratul motiv care a dus la despărțire este că cei doi nu se mai iubesc și dragostea din tinerețe nu mai există. În plus, artistul și-a găsit o altă femeie la începutul anului 2020, care face parte din showbiz-ul românesc. Este vorba de Monica Odagiu și împreună cu Dan Bittman au lansat o piesă și un videoclip special.

2 comentarii la „Despărțirea care a tulburat tot showbiz-ul românesc. După 25 de ani de relație, Dan Bittman și Liliana Ștefan, și-au luat rămas bun. Care este adevăratul motiv?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *