joi, noiembrie 30, 2023
Monden

Edward Sanda și Cleopatra Stratan petrec sărbătorile de iarnă împreună. Ce planuri au cei doi și care este locația aleasă de ei?

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au multe planuri împreună, mai ales că tot anul 2020 au stat la distanță din cauza pandemiei. Mai întâi de toate vor să sărbătorească Crăciunul și Revelionul împreună. Cei doi au recunoscut care este locația stabilită pentru vacanță.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează un cuplu frumos de câteva luni și după o perioadă lungă de despărțire, vor petrece toate sărbătorile de iarnă împreună. Nu s-au văzut mult timp, pentru că au fost impuși să stea la distanță din cauza situației create de COVID-19.

Locația aleasă de cei doi pentru a petrece Crăciunul și Revelionul

Prin urmare, Edward Sanda urmează să descopere toate obiceiurile din Republica Moldova, deoarece acolo vor petrece sărbătorile. În plus, va face cunoștință cu viitorii socrii Cleopatrei Stratan care a împlinit în acest an 18 anișori. Mai mult, vor să încerce să gătească împreună un cozonac, dacă, totuși, au lansat o piesă cu titlul ”Cozonac”.

„Anul acesta mă aflu puțin mai departe de familia mea, dar alături de noua familie. Avem multe planuri împreună, vrem, eu și Cleopatra, să ne creăm primele noastre ritualuri de Sărbători, să participăm la pregătiri. De exemplu, noi am lansat piesa «Cozonac», dar nu știm nici unul să-l facem. Poate încercăm acum!”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan petrec sărbătorile de iarnă împreună. Ce planuri au cei doi și care este locația aleasă de ei?

Edward Sanda are vârsta de 23 de ani și a cerut-o deja în căsătorie pe Cleopatra Stratan. Au o poveste de dragoste deosebită și se bucură de clipele pe care le petrec împreună. Au planuri mărețe de viitor, dar nunta nu o planifică în curând să o organizeze, deoarece coronavirus le strică toate planurile.

Până la acest eveniment important, cuplul vrea să se cunoască mai bine și să privească mai multe filme. Au stat despărțiți ceva vreme din cauza restricțiilor de călătorie, iar acum vor să recupereze tot acest timp. De asemenea, artistul o să descopere noi tradiții și va vedea unde a copilărit viitoare lui soție.

„Ne vom relaxa uitându-ne la filme. Abia aștept să descopăr obiceiuri diferite, specifice locului, pentru că urmează să mă bucur și de Sărbătorile pe ritm vechi.”

2 comentarii la „Edward Sanda și Cleopatra Stratan petrec sărbătorile de iarnă împreună. Ce planuri au cei doi și care este locația aleasă de ei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *