marți, decembrie 5, 2023
Actualitate

Se schimbă complet vremea în România! ANM a prezentat prognoza meteo pentru 26 și 27 decembrie. Vânt, ninsori și ploi puternice

Se schimbă cardinal vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie a venit cu informații noi despre prognoza meteo în următoarele zile. Ne așteaptă vânt puternic, ploi și chiar ninsori în unele zone. Află câte grade te vor aștepta după Crăciun și în ce locuri vremea o va lua razna.

ANM prezintă toate informațiile legate de vremea în România după Crăciun. Mai exact, aceste prognoze sunt valabile pentru 26 decembrie, ora 09:00 și 28 decembrie, ora 09.00. De asemenea, vine și cu prognoza meteo special pentru București.

Prognoza meteo pentru 26 și 27 decembrie

Începând cu 26 decembrie, exact din a doua dimineață de Crăciun, la munte vor fi prezente ninsori abundente și, desigur, se va așeza un strat de zăpadă. Carpații Meridionali și de Curbură vor avea parte de un start mai consistent de zăpadă. Următoarea zi, adică 27 decembrie vântul va avea intensificări semnificative, mai ales pe creste. Se prognozează viscol și rafalele vor ajunge la 80…90 km/h.

Se schimbă complet vremea în România! ANM a prezentat prognoza meteo pentru 26 și 27 decembrie. Vânt, ninsori și ploi puternice

De asemenea, jumătatea de sud a României temporar vor fi prezente și precipitații moderate. Aceste precipitații vor fi predominante sub formă de ploaie, dar începând cu sâmbătă seara (26 decembrie) vor apărea ninsori și lapoviță. Astfel, Oltenia, Muntenia, sudul Banatului, sudul Transilvaniei și sudul Moldovei vor fi prezente ninsori, lapoviță și vântul va fi tot mai puternic.

Vremea în București pentru 26-27 decembrie

În primele ore ale zilei de 27 decembrie este posibil să cadă precipitații sub formă de lapoviță în Capitală. Iar vântul va fi puternic și va ajunge viteze de 40…45 km/h. Temperatura aerului se va menține în jurului valorii de 2 grade. Prin urmare, în București pe 26 decembrie temperaturile maxime vor ajunge la 5 sau 6 grade, iar temperaturile minime se vor construi în jurului valorii de 1 grad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *