joi, noiembrie 30, 2023
Monden

Ce cadouri a primit Bianca Drăgușanu de Crăciun? Vedeta a fost răsfăța din plin de cei dragi

Bianca Drăgușanu și-a petrecut Crăciunul foarte frumos alături de cei dragi. Bineînțeles, nici cadourile nu au lipsit de sub brad. Vedeta cu mare drag a arătat toate cadourile pe care le-a primit și se pare că de data asta Moș Crăciun a fost destul de generos cu ea. S-a comportat bine pe parcursul anului și cadourile nu s-au lăsata așteptate.

Vedeta a mărturisit că nu se așteaptă la cadouri spectaculoase, pentru că deja a primit tot ce a vrut de la viață. În anul 2021 vrea să aibă mai multă sănătate și  înțelepciune, pentru că alte lucruri poate singură să-și cumpere. Este un om fericit, împlinit și așteaptă noul an cu brațele deschise.

„Cred că eu deja am tot ce îmi doresc, cred că sunt un om împlinit și fericit. Și fiind un om fericit, nu-mi doresc decât înțelepciune ca să mă pot bucura de tot ceea ce mi-a dat Dumnezeu. Înțelepciune, sănătate, că restul mi le procur eu. Oricum eu îmi fac cele mai frumoase cadouri. Genți, pantofi, o mașină nouă, că eu în fiecare an îmi schimb mașina. Trebuie să am timp liber și zborurile deschise ca să mă duc să mi le cumpăr.”

Ce cadouri a primit Bianca Drăgușanu de Crăciun, de la cei dragi?

Pe pagina sa de Instagram femeia a postat mai multe story-uri unde se laudă că a primit un iPhone 12 pro MAX, airpods generația a doua și o mulțime de accesorii pentru noile achiziții. Este extrem de fericită și acum se va bucura de cele mai performante gadget-uri.

Ce cadouri a primit Bianca Drăgușanu de Crăciun? Vedeta a fost răsfăța din plin de cei dragi

De asemenea, în ziua Crăciunului Bianca Drăgușanu a fost la sala de sport și după spusele ei și-a făcut loc în stomac pentru sarmale. Mai spre seară a petrecut această sărbătoare alături de cei dragi și a mâncat bucate alese.

Ce cadouri a primit Bianca Drăgușanu de Crăciun? Vedeta a fost răsfăța din plin de cei dragi

Reamintim, vedeta a făcut parte dintr-un scandal monstru la finalul acestui an. Presa a scris nenumărate articole despre faptul că iubitul Biancăi, Alex Bodi aplică violență și au circulat o mulțime de fotografii unde este plină de lovituri. Cu toate că există atâtea dovezi că Alex Bodi a agresat-o fizic, femeia nu recunoaște acest lucru. Un apropiat al fostului cuplu mărturisește care este motivul pentru care vedeta tace.

„Motivul pentru care Bianca Drăgușanu accepta să fie lovită de Alex consta și în faptul că acesta ar fi deținut câteva înregistrări video, filmări cu ea în intimitate, cu care o tot amenința că le va face publice.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *