joi, septembrie 28, 2023
Actualitate

(VIDEO) ÎPS Teodosie din nou încalcă toate regulile! Imagini uluitoare de la slujba de Crăciun și oameni împărtășiți pe timp de pandemie

Imaginii uluitoare din Catedrala Arhiepiscopală din Constanța! Înalt Prea Sfințitul Teodosie ignoră din nou toate regulile legate de prevenirea răspândirii COVID-19 și a făcut o slujbă de Crăciun. Aproximativ 350 de oamenii s-au adunat în interiorul bisericii, chiar dacă acest lucru este interzis.

ÎPS Teodosie demonstrează încă o data că nu ține cont de toate regulile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19 printre oameni. Astfel, a organizat o slujbă de Crăciun chiar în interiorul Catedralei Arhiepiscopală din Constanța. Cu toate că, în acest oraș există deja stabilită carantină până pe 1 ianuarie.

ÎPS Teodosie refuză să respecte regulile legate de pandemiei și organizează slujbe în biserică

Constanța este în carantină mai mul de o lună și conform normelor impuse de autorități, slujbele de la biserică se pot organiza doar în aer liber. Acest lucru nu a fost respectat, iar în Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Petru și Pavel s-a organizat slujba fără nici o problemă chiar de dimineață. Aproximativ 350 de oamenii au fost prezenți în biserică și practic toți purtau masca de protecție.

În schimb, ÎPS Teodosie și restul preoților nu au purtat nici o mască de protecție, nici mănuși și nu au respectat nici o normă de distanțare socială. Mai mult, este șocant faptul că toții oamenii din lăcașul sfânt au fost împărtășiți cu aceeași lingură. Astfel, pentru câteva secunde toate persoanele au fost nevoite să scoată masca.

(VIDEO) Înalt Prea Sfințitul Teodosie din nou încalcă toate regulile! Imagini uluitoare de la slujba de Crăciun din Catedrală și oamenii împărtășiți timp de pandemiei

Autoritățile nu au intervenit

Și mai uluitor este faptul că în jurul Catedralei Arhiepiscopiei existau, totuși, echipaje mixte alcătuite din jandarmi și poliție. Dar, din păcate, nici un echipaj nu a intervenit ca să oprească slujba, iar orice om putea intra cu ușurință în biserică.

Prin urmare, creștinii au fost întrebați dacă nu se tem să se infecteze de coronavirus, iar mulți au făcut comparație cu aglomerațiile actuale de sărbători în magazine, market-uri sau hypermarket-uri. Astfel, pentru mulți creștinii participarea la acest eveniment sfânt este mai important decât propria sănătate. Chiar și ÎPS Teodosie a exclus orice posibilitate de a organiza slujba de Crăciun în aer liber.

Așadar, condițiile în care a fost organizată slujba de Crăciun pot fi văzute în video-ul postat de canalul de YouTube ”Radio Dobrogea”. Dar proprietarii canalului au oprit distribuirea materialului pe diferite site-uri. Așa că puteți vedea mai multe detalii în reportajul făcut de antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *