sâmbătă, septembrie 23, 2023
Monden

Delia Matache deține una din cele mai luxoase mașini din România. Jurata iUmor a scos bani grei din buzunar ca să obțină un bolid special

Delia Matache este o cântăreață de succes în România și se poate mândri cu videoclipuri care intră în toate topurile muzicale. Organizează niște concerte spectaculoase și nici un fan nu regret că a fost măcar o data acolo. Cântăreața a fost nenumărate ori premiată pentru piesele ei și a fost apreciată la justa valoare. Din acest motiv, artista se poate răsfăța cu o mașină bogată care deține toate caracteristicile dorite de ea.

Delia Matache deține una din cele mai frumoase mașini din România și la volanul ei se simte ca o regină. Vrea să iasă în evidență nu doar cu succesele muzicale, dar și pe stradă vrea să atragă privirea oamenilor.

Ce mașină deține Delia Matache ?

În așa fel artista și-a cumpărat un Range Rover Evoque care se caracterizează ca o mașină sigură, masivă și spațioasă. Este un bolid care îi ușurează viața și se poate deplasa rapid și ușor prin străzile României. A optat pentru o culoare extravagantă și atrăgătoare, mai exact un roșu accentuat.

Prin urmare Range Rover Evoque roșu poate fi observat cu ușurință și Delia Matache a fost nevoită să plătească pe ea aproximativ 45.000 de euro. Este clar că nu toată lumea poate să-și permită un asemenea bolid, iar vedeta nu duce lipsa banilor în ultimul timp.

Delia Matache deține una din cele mai luxoase mașini din România. Jurata iUmor a scos bani grei din buzunar ca să obțină un bolid de lux

Delia este pasionată de mașini și mereu își alege cele mai bune modele. În trecut a avut, la fel, un Range Rover, dar avea culoare alba. Se mai cunoaște că artista a fost amendată nu o data pentru depășirea vitezei, dar cu ușurință plătește toate amenzile, întrucât în ultimul timp venitul ei a crescut considerabil, cu toate că pandemia a anulat toate concertele.

2 comentarii la „Delia Matache deține una din cele mai luxoase mașini din România. Jurata iUmor a scos bani grei din buzunar ca să obțină un bolid special

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *