marți, decembrie 5, 2023
Monden

(FOTO) Imagini rare cu mama Angelinei Jolie. De la cine a moștenit frumusețea cunoscuta actriță?

Angelina Jolie este o cunoscută actriță de la Hollywood și foarte multe femei își doresc să aibă buzele ei. De multe ori artista se regăsea în topul celor mai frumoase femei din lume. Acest lucru se datorează genelor și chiar ea mărturisește că a moștenit frumusețea de la mama ei.

Actrița se poate mândri cu o frumusețe rară, pentru că trăsăturile feței sunt extrem de feminine și delicate. Vedeta recunoaște că o parte din succesul ei în filme se datorează aspectului fizic și a fost norocoasă cu genele transmise de la mama ei.

Cum arată mama Angelinei Jolie ?

În imagine puteți vedea mama Angelinei Jolie, care avea 27 de ani. Frumoasa Marchelin Bertrand apare alături de iubitul soț, Jon Voight. Fotografia este făcută în anul 1977 și puteți observa cu ușurință trăsăturile feței care sunt identice cu Angelina Jolie.

(FOTO) Imaginii rare cu mama Angelinei Jolie. De la cine a moștenit frumusețea cunoscuta actriță?

Mai puteți observa o altă fotografie, unde apare chiar Angelina Jolie și are, la fel, 27 ani. Este foarte greu să le diferențiezi, întrucât au același zâmbet, aceeași privire liniștită și aceleași buze. În imaginea actrița apare cu tatăl ei și este realizată în 2002.

(FOTO) Imaginii rare cu mama Angelinei Jolie. De la cine a moștenit frumusețea cunoscuta actriță?

Mama actriței, Marcheline Bertrand, a murit la vârsta de 56 de ani din cauza unui cancer ovarian și mamar. Aceste două boli au însoțit-o pe parcursul vieții și a fost supusă mai multor operații dificile. Din păcate, boala a fost motivul de ce Marcheline Bertrand nu a avut parte de o carieră strălucită în lumea filmului.

One thought on “(FOTO) Imagini rare cu mama Angelinei Jolie. De la cine a moștenit frumusețea cunoscuta actriță?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *