sâmbătă, septembrie 23, 2023
Lifestyle

Nimeni nu a știut câte beneficii poate aduce o partidă de sex. Sexologii uluiesc cu informații noi

Beneficiile sexului nu se limitează doar la obținerea orgasmului, ci are și unele proprietăți, care nici nu v-au trecut prin cap vreodată. Unele sunt mai cunoscute, altele mai puțin, dar toate aceste plusuri, se evidențiază în timpul sau după o partidă de amor.

Crește nivelul de fertilitate

Femeile care au sex regulat și obțin orgasm, au ciclul menstrual mai regulat și mai stabil, în comparație cu femeile care nu au parte de această bucurie. Iar acest lucru înseamnă că sexul promovează fertilitatea la femei.

Îmbunătățește imunitatea

Cei care fac sex frecvent sau cel puțin de doua ori pe săptămână, sunt predispuși apariției unui nivel mai mare de anticorpi IgA. Acest fapt înseamnă ca organismul nostru e mai protejat, iar  anticorpii IgA vor luptă cu microorganismele atacatoare, înainte ca ele să dăuneze corpului uman.

Elimină incontinența urinară

Specialiștii, de mult timp, recomandă efectuarea exercițiilor Kegel. Acestea presupun încordarea mușchilor pelvieni. Iar efectuarea acestui exercițiu chiar și în timpul sexului, are beneficii nu doar de a elimina incontinența urinară, ci și aduce senzații plăcute partenerului.

Nimeni nu a știut câte beneficii poate aduce o partidă de sex. Sexologii uluiesc cu informații noi
Photo by Womanizer WOW Tech on Unsplash

Diminuează durerile

Sexul se mai numește ”aspirina săracului” pentru efectele sale analgezice naturale. Iar în timpul unei partide de amor, se eliberează un număr mare de hormoni de endorfină și serotonină. Acești hormoni au rolul de a face față durerilor, din acest motiv mai sunt numiți și hormonii fericirii.

Dezvoltă imaginația

Pentru a face o partidă de sex mai specială și deosebită, partenerii sunt nevoiți să-și pună în funcțiune imaginația. Iar când ea se epuizează, pentru a nu dezamăgi partenerul, în luptă apar experimentele. La rândul lor, ele involuntar o să te predispună la chestii la care nu te-ai gandit anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *