marți, decembrie 5, 2023
Monden

(FOTO) Loredana Groza este din nou criticată de fani pentru fotografiile postate pe Intagram. De data asta avea un decolteu că se vedea și sutienul

Loredana Groza mereu știa să atragă atenția publicului și să fie pe primul loc în știrile din lumea mondenă. De data asta vedeta s-a remarcat cu un decolteu mai special, pentru că fanii au reușit să vadă și sutienul artistei. A apărut alături de fiica ei, Elena Boncea și chiar și ea este de zece ori mai modestă.

Loredana Groza și-a creat un nume în România datorită talentului și carismei. Din acest motiv, acum are o armată de fanii care o iubesc, dar sunt și oamenii care o critică pentru operațiile estetice și fotografiile îndrăznețe. Se pare că artista nu este afectată de hate-ul din jurul ei și se bucură de viață.

O nouă fotografie de senzație postată de Loredana Groza

De Crăciun jurata de la X Factor a petrecut alături de cei dragi și a primit o mulțime de cadouri scumpe. Astfel, cântăreața a postat o mulțime de fotografii pe pagina sa de Instagram, unde putem vedea cum a sărbătorit Crăciunul. Cea mai uimitoare imagine a fost cea unde apare cu un decolteu extrem de deschis, atât de deschis că se vedea și sutienul roz.

(FOTO) Loredana Groza este din nou criticată de fani pentru fotografiile postate pe Intagram. De data asta avea un decolteu că se vedea și sutienul

Urmăritorii au criticat-o pentru look-ul extravagant. Mai ales că apare alături de fiica ei, Elena Boncea. Fanii nu înțeleg de ce se îmbracă în astfel de ținute și ce exemplu oferă fiicei ei de 22 de ani. Loredana Groza are 50 de ani, dar în ultima perioada este tot mai sexy și mai liberă când este vorba de un decolteu evident.

Cine este fiica artiste și ce studii are?

Cu toate că Loredana Groza este o artistă extravagantă, fiica ei, duce o viață liniștită și nu vrea să se afișeze public. Acum este producător muzical la unul din radiourile din România, iar în trecut a studiat la un liceu privat din București cu predare în limba engleză. Elena Boncea nu vrea să devină populară ca mama ei și contul din Intagram este privat, pot să o urmărească doar oamenii apropiați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *