joi, septembrie 28, 2023
Horoscop

Horoscopul săptămânal 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021. Este o perioadă bogată emoțional pentru raci, iar leii vor lupta cu propriile frici

Horoscop săptămânal. Acest horoscop săptămânal este deosebit, pentru că în această perioadă facem o tranziție din anul vechi în anul nou. Multe zodii vor avea suficient timp să analizeze faptele din trecut, iar altele vor avea noroc la banii. Astrologii prezintă previziunile complete pentru toate zodiile împarte.

Horoscop săptămânal Zodia Berbec

Berbecii acordă o atenție specială persoanelor iubite și se dedică familiei. Cu mare drag se implic în pregătirile pentru Revelion și sunt pregătiți pentru următorul an. În această săptămână vor fi însoțiți de mai multe surprize financiare și vor descoperi oamenii noi.

Horoscop săptămânal Zodia Taur

Zodia taur este plină de energie și glumele fac parte din această săptămână. Se bucură de atenție și vor ca oamenii să-I iubească. La final de săptămână este posibil să primiți o veste proastă, care o să vă schimbe viața. Încercați să fiți mai echilibrații și să păstrați emoțiile în interior, pentru că aveți șanse să intrați într-un conflict periculos.

Horoscop săptămânal Zodia Gemeni

Este o perioadă favorabilă pentru a începe o nouă afacere. Cu toate că toată lumea se odihnește datorită sărbătorilor de iarna, acești native nu au timp pentru așa ceva. Începeți să vă construiți planuri, iar ideile voatre sunt acceptate cu ușurință de cei din jur. Mai mult, astrele observă că aveți noroc și la bani în săptămâna 28 decembrie-3 ianuarie.

Horoscop săptămânal Zodia Rac

Astrele au pregătit o săptămână fantastică pentru raci. Acești nativi în sfârșit se simt iubiți și doriți de persoana iubită. Este un timp favorabil pentru dragoste și în anul nou intrați cu capul sus alături de dragostea vieții voastre. Astrologii descoperă că în următoarele lunii viața sexuală a racilor va fi extrem de bogată și colorată.

Horoscop săptămânal Zodia Leu

Zodia leu va lupta cu propriile frici și va rezista să nu mănânce tot de pe masa de sărbătoare. A adăugat mai multe kilograme în plus și nu vrea să intre în 2021 frustrată că a mâncat prea mult. Bineînțeles, se bucură de o mulțime de bucate, dar nu exagerează și dorința de a avea corpul dorit întrece orice mâncare apetisantă.

Horoscop săptămânal Zodia Fecioară

Este o săptămână excelentă, pentru că fecioara găsește în sfârșit timp pentru a-și vedea toți prietenii. Îi place să petreacă timp cu ei și astrologii menționează că nu trebuie să uite de familie. Din păcate, sunteți mai impulsivi și mai răutăcioși cu oamenii care nu vă plac. Și asta vă poate aduce necazuri la finalul săptămânii.

Horoscop săptămânal Zodia Balanță

Chiar de la începutul săptămânii acești native se vor arunca într-o nouă aventură. Sunteți destul de grăbiți vreți cât mai repede să obțineți tot ce vă puneți în plan. De asemenea, nu veți ajunge la un compromis cu o persoană importantă și asta vă dă bătăi de cap.

Horoscop săptămânal Zodia Scorpion

Scorpionii sunt plini de nervi în perioada sărbătorilor de iarnă. Nu vă puteți împăca cu idea că uneori nu aveți dreptate. În schimb, aveți suficientă energie să continuați toate planurile. La capitolul umor sunteți foarte bine apreciați de cei din jur. Este important să nu exagerați în unele momente, pentru că s-ar putea să jigniți pe cineva.

Horoscopul săptămânal 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Horoscopul săptămânal 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021. Este o perioadă bogată emoțional pentru raci, iar leii vor lupta cu propriile frici

Horoscop săptămânal Zodia Săgetător

Oamenii care s-au născut sub acest semn zodiacal atrag tot mai mulți oamenii în jurul lor. Se pare că au o energie care atrage noi persoane în viața voastră. Sunteți puși pe glumă și extrem de deschiși. Astfel, oamenii observă că în ultima perioadă sinceritatea face parte din personalitatea voastră.

Horoscop săptămânal Zodia Capricorn

Acești nativi au o săptămână plină de întârzieri. Nu vă puteți gestiona corect timpul și din acest motiv întârziați la toate evenimentele sau întâlnirile planificate. În schimb pe plan sentimental lucrurile merg extrem de bine și partenerul de viață descoperă o nouă trăsătură, care îl face să se îndrăgostească din nou în persoana născută sub semnul capricornului.

Horoscop săptămânal Zodia Vărsător

În perioada 28 decembrie și 3 ianuarie, vărsătorii vor avea parte de nenumărate surprize financiare. Se pare că în noul an o să intrați cu mulți bani în buzunar și o să rezolvați câteva datorii. Este o perioadă favorabilă pentru cine romantice și plimbări speciale.

Horoscop săptămânal Zodia Pești

Este o săptămână perfecta pentru odihnă și relaxare fizică, dar și emoțional. În anul 2020 ați avut parte de mult stres și următorul an vreți să-l petreceți foarte calm. Vă faceți mai multe concluzii și, în același timp planuri pentru viitor. Anul 2021 pentru pești trebuie să fie pin de evenimente plăcute și schimbări frumoase, lipsite de orice stres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *