sâmbătă, septembrie 23, 2023
Monden

Dezvăluiri bombă despre despărțirea anului! Dan Bittman a rămas fătă toată averea lui după ce a pus punct relație cu Liliana Ștefan. ”Sunt un om foarte sărac”

Dan Bittman și Liliana Ștefan au avut o relație foarte frumoasă timp de 25 de ani. Iar acum tot showbiz-ul românesc este șocat după ce a aflat că cei doi s-au despărțit. Mai mult, au apărut detalii precum că solistul trupei Holograf a rămas fătă toată averea lui.

Se pare că Dan Bittman va intra în noul an fără iubita lui, deoarece cei doi au luat decizia să pună punct relație care a durat 25 de ani. Nu s-au căsătorit niciodată, pentru nu și-au dorit acest lucru. Artistul mărturisește că nu crede că dragostea poate fi ținută cu ajutorul căsătoriei.

Dan Bittman a rămas fără toată averea după despărțirea cu Liliana Ștefan

Prin urmare, au luat o decizie grea și cântărețul recunoaște că este cel care poartă vina pentru despărțirea lor. Liliana Ștefan l-a iertat de multe ori, dar de data acesta lucrurile au mers mai rău decât de obicei. Astfel, în cadrul unei emisiuni Dan Bittman povestește că este acum un om sărac, întrucât toată averea lui i-a lăsat-o fostei iubite.

”Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat”

Bine înțeles, și copiii au rămas cu mama lor, iar cântărețul poate să-i viziteze când își dorește. Au o despărțire destul de liniștită și nu prea se observă scandaluri sau neînțelegeri dintre cei doi. Cel puțin, Dan Bittman și Liliana Ștefan nu scot la iveală multe detalii despre motivul despărțirii. Presa doar presupune că artistul și-a găsit o nou iubire și asta ar fi cauza despărțirii după o relație de 25 de ani.

Dezvăluiri bombă despre despărțirea anului! Dan Bittman a rămas fătă toată averea lui după ce a pus punct relație cu Liliana Ștefan. ”Sunt un om foarte sărac”

De asemenea, Dan Bittman povestește în cadrul unei emisiuni TV că acum locuiește într-un apartament vechi. În această încăpere este suficient spațiu ca să primească toți copii pentru o perioadă determinată. Cu toate că anul 2020 se termină destul de trist pentru solistul trupei Holograf, pentru că a pierdut familia, casa și o bună parte din averea lui, artistul încă este optimist și încrezător într-un viitor mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *