miercuri, septembrie 27, 2023
Monden

Imagini rare cu INNA! Cum arăta cântăreața în urmă cu 12 ani? Fanii nu o mai recunosc. Schimbările sunt incredibile

Toți românii o cunosc pe INNA. Cântăreața care a ajuns la inimile oamenilor prin intermediul muzicii și carismei. Este un exemplu pentru mulți interpreți care încep de la zero cariera lor. A trecut prin multe transformării și fanii sunt uimiți cât de mult a lucrat la stilul ei. Acum este unică și inconfundabilă.

Pentru prima data INNA a devenit cunoscută datorită piesei ”HOT” în anul 2008. Este incredibil cât de diferită arăta. Atunci își începea cariera în lumea muzicii și pe alocuri se vede că nu era sigură în forțele proprii. A lucrat cu o echipă extraordinară de stiliști care au schimbat-o cardinal. În fotografii puteți observa cum arăta în urmă cu 12 ani.

Imaginii rare cu cea mai apreciată vedetă din România

Prin urmare, INNA era văzută mai mereu în bluze și blugi eleganți. Stilul ei încă nu era format până la capăt și se putea observa cu ochiul liber că făcea mai multe experimente în stilul vestimentar. În prezent, ea optează pentru ținute cât mai strălucitoare și mai provocatoare ca să se facă evidentă pe scenă. În timp ce nu este pe scenă se îmbracă sport și se vede că și-a adoptat un stil mai mult sport de băiețel nebun.

Imagini rare cu INNA! Cum arăta cântăreața în urmă cu 12 ani? Fanii nu o mai recunosc. Schimbările sunt incredibile În imaginii se vede clar că artista purta un machiaj strident și în același timp extravagant, dar cu toate acestea părea destul de timidă și nesigură în frumusețea ei. Acum pozează cu o mare încredere și privirea ei îți transmite fiori. Este deosebit să o vezi cu o astfel de tunsoare și cu siguranță a trecut prin multe schimbări ca să ajungă la stilul ei din prezent.

Imagini rare cu INNA! Cum arăta cântăreața în urmă cu 12 ani? Fanii nu o mai recunosc. Schimbările sunt incredibile

INNA este prezentă în multe topuri muzicale și a câștigat nenumărate premii care până la final a adus-o la INNA pe care o cunoaște. De asemenea, este considerat și cea mai bogat artist din România.

Imagini rare cu INNA! Cum arăta cântăreața în urmă cu 12 ani? Fanii nu o mai recunosc. Schimbările sunt incredibile

2 comentarii la „Imagini rare cu INNA! Cum arăta cântăreața în urmă cu 12 ani? Fanii nu o mai recunosc. Schimbările sunt incredibile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *