sâmbătă, septembrie 23, 2023
Monden

Nicolae Guță trebuie să-i plătească o sumă enormă fostei soției după divorț. Câți bani cere lunar Cristina Guță pentru pensia alimentară?

Nicolae Guță și Cristina Guță au anunțat că divorțează în septembrie 2020. Iar acum procesul cu divorțul se lungește prea mult, pentru că fosta soție cere o pensie alimentară foarte mare. Presa a aflat despre ce sumă este vorba și ce se întâmplă între cei doi.

Carantina a despărțit încă un cuplu din showbiz-ul românesc. Astfel, manelistul a luat o decizie grea ca să se divorțeze de Cristina Guță. Se pare că nici măcar nu se mai suportă unul pe altul, pentru că nu pot sta împreună nici cinci minute. Iar acum trebuie să rezolve mai multe problem cu divorțul.

Un apropiat al fostului cuplu mărturisește că cel care a venit cu inițiativa de a se divorța este chiar manelistul. Vedeta spune că este prea stresat lângă o astfel de femeie și vrea mai repede să scape de ea. Mai mult, conform WOWbiz.ro Nicolae Guță a fost și agresiv cu Cristina, întrucât nu o data a fost cazul să se intervină în timpul unei bătăi.

”Nici nu mai suportă să stea unul lângă celălalt. Când merge Nicolae Guță să își vadă copilul, Cristina pleacă, nu schimbă nicio vorbă. El îi lasă niște bani, că are mare grijă ca micuțului să nu îi lipsească nimic. Dar nu schimbă nici măcar o vorbă, nici nu se salute. Când stau mai mult de 5 minute împreună, iese un scandal monstru. Nu o dată a fost cazul să se intervină ca el să nu o bată. Situația lor e mai rea ca niciodată, mai ales că, de această dată, cel care vrea să divorțeze este chiar Nicolae.”

Ce pensie alimentară cere Cristina Guță de la manelist?

Cântărețul este gata să-i plătească o pensie alimentară de minim 2500 de euro. Chiar Nicolae s-a angajat să-i lase apartamentul din Capitală fostei soții. Iar copilul va rămâne împreuna cu mama lui și artistul va putea să-l viziteze când vrea el.

”Lunar, Nicolae Guță îi va plăti ca pensie alimentară o sumă de minimum 2500 de euro. În plus, Nicolae Guță s-a angajat că va trece pe numele Cristinei un apartament din București și îi va finaliza casa. Copilul, normal, rămâne la ea, dar Guță va avea voie să îl viziteze când vrea.”

Nicolae Guță trebuie să-i plătească o sumă enormă fostei soției după divorț. Câți bani cere lunar Cristina Guță pentru pensia alimentară?

Conform mai multor surse cerurile au ajuns la cote maxime și divorțul era inevitabil. Dar până la urmă au ajuns la o înțelegere și Nicolae Guță este gata la orice sumă sau sacrificiu doar să divorțeze cât mai repede. Astfel, va putea parafa divorțul la notar doar după sărbătorile de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *