joi, noiembrie 30, 2023
Monden

Cifre colosale! Ce sumă uriașă primește Ștefan Bănică în contul său după un simplu concert?

Ștefan Bănică se remarcă cu niște concerte spectaculoase și se pare că este remunerat cu niște sume enorme. Presa a aflat care este adevărata cifră care ajunge pe contul lui. Nimeni nu a știut că artistul poate ajunge la un astfel de salariu pe lună.

Ștefan Bănică este iubit de o mulțime de români și toți îl apreciază pentru vocea lui extraordinară. Înainte de pandemie în contul lui ajungeau sume colosale. Nici un român nu face atât într-o lună, dar cântărețul i-a acești bani doar dintr-un concert.

Despre ce sumă colosală este vorba?

Prin urmare, presa a aflat că vedeta primește pentru un singur concert aproximativ 10.000 de euro. Este o sumă enormă chiar și pentru mulți artiști din România. Dar se pare că lucrurile s-au schimbat dramatic după pandemiei, deoarece o mulțime de concerte și evenimente au fost anulate.

De obicei, sărbătorile de iarnă erau petrecute pe scena și cei mai mulți bani îi câștiga de Crăciun și Revelion. În anul 2020 lucrurile stau altfel, pentru că din cauza virusului s-au amânat foarte multe concerte, chiar și l evenimentele private nu mai sunt organizate.

Cifre colosale! Ce sumă uriașă primește Ștefan Bănică în contul său după un simplu concert?

Reamintim în anii trecuți, Ștefan Bănică, vindea toate biletele în doar două zile. Este uimitor faptul că în anul 2014 în această perioadă cântărețul a obținut aproximativ 1.218.000 lei din concerte. În acest fel, artistul vrea să găsească o soluție pentru a face măcar un concert online pentru oamenii care îl apreciază și îl așteaptă pe scenă.

„Mă gândesc la o soluție în cazul în care Sala Palatului nu va fi deschisă pentru concerte, dar, deocamdată, toul este incert. Mă gândesc și la soluții de rezervă în cazul în care nu voi putea ține concertul de Crăciun. Intrăm în al 19-lea an consecutiv, primesc sute de mesaje în care lumea mă întreabă dacă se ține concertul, cum ar putea să-și procure biletele și să-și organizeze timpul, ținând cont că mulți dintre spectatori vin din toate colțurile țării și chiar din străinătate.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *