joi, noiembrie 30, 2023
Horoscop

Horoscop Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Pentru ce culoare a portofelului trebuie să opteze fiecare zodie împarte ca să obțină mai mulți bani?

Horoscop Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Banii pot apărea la tine doar dacă ai ales culoarea potrivită a portmoneului. Este un detaliu pe care mulți îl evită, dar are un rol decisiv la capitolul financiar. Astrologii vin cu explicații clare pentru fiecare nativ din zodiac.

Horoscop Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au povestit în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” difuzată pe Antena3, care este culoarea potrivită a portofelului pentru fiecare zodie împarte.

Culoarea perfecta pentru Zodia Berbec

Zodia berbec are nevoie de un portofel pal, verde sau chiar galben. Exact aceste culori atrag mai mulți bani pentru berbeci. Este important de menționat că nu doar atrag bani, dar și aduc mai multă sănătate și rezistență.

Culoarea perfecta pentru Zodia Taur

Persoanele care s-au născut sub acest semn zodiacal pot avea mai multe surprize plăcute din punct de vedere financiar când dețin un portofel turcuoaz sau verde. De asemenea, acești native se bucură de mai multă înțelepciune când sunt îmbrăcați în aceste două nuanțe.
Culoarea perfecta pentru Zodia Gemeni

Acest nativ se pot lăuda cu mai mulți bani în portofel, doar atunci când este de culoare galben, violet sau gri. În general aceste nuanțe se potrivesc pentru gemeni și le aduc mai mult noroc în viață.

Culoarea perfecta pentru Zodia Rac

Zodia rac trebuie să aibă un portmoneu argintiu, alb sau albastru. Sunt trei culori care pot schimba viața racilor și aduce doar noroc în ea. Mai mult, acest native poartă mereu un portofel mare și are gânduri mărețe când este vorba de bani.
Culoarea perfecta pentru Zodia Leu

Pentru un leu este nevoie de un portofel negru, auriu, roșu sau chiar portocaliu. Toate aceste nuanțe atrag atenția, exact cum le place lor și cel mai important atrag mai multe venituri. Leii iubesc culorile aprinse și foarte accentuate, iar soarta le oferă atenție în viața de zi cu zi și mai multe bancnote.

Culoarea perfecta pentru Zodia Fecioară

Această zodie are nevoie de un portofel mai special ca să atragă mai mulți bani. Este necesar să aibă în buzunar un portofel mic cu nuanțe de violet, albastru, smarald sau alb. Culorile menționate le aduc nu doar venituri mari, dar și liniște sufletească.
Culoarea perfecta pentru Zodia Balanță

Norocul la bani vine la zodiac balanță atunci când poartă un portofel de culoarea cerului. Pentru acești nativi culorile liniștite și plăcute ochiului aduc cele mai speciale evenimente.

Culoarea perfecta pentru Zodia Scorpion

Scorpionii pot atrage mai mulți bani cu ajutorul portmoneului de culoare zmeuriu, galben și chiar burgund. Aceste culori atrag ca un magnet banii, dar și sănătatea.

Culoarea perfecta pentru Zodia Săgetător

Oamenii care s-au născut sub acest semn zodiacal pot alge orice nuanță de albastru. Iar portmoneul trebuie să fie neapărat mic și compact. Respectarea acestor două reguli legate de portofelul poate schimba dramatic statutul financiar.
Culoarea perfecta pentru Zodia Capricorn

În general, tonurile întunecate pentru capricorn se potrivesc foarte bine. Mai mult, portofelul trebuie să fie neapărat cu tonuri întunecate de verde sau gri. Aceste două culori atrag nu doar banii în portmoneu, dar și o mulțime de oamenii cu un venit mare.

Culoarea perfecta pentru Zodia Vărsător

Zodia vărsător trebuie să fie foarte atentă atunci când își alege un portmoneu sau mai ales culoarea lui. Astrologii menționează că este foarte important să dețină un portofel alb sau albastru. Doar aceste două culori pot aduce mai mult venit. Ideal ar fi ca portofelul să combine aceste două nuanțe.

Culoarea perfecta pentru Zodia Pești

Acești nativi știu să atragă banii, dar nu știu să-i investească corect. Din acest motiv, portofelul de culoare violet sau albastru poate menține banii mai mult timp. Exact aceste două nuanțe pot aduce stabilitatea financiară în viața zodiei pești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *