joi, noiembrie 30, 2023
Monden

Noii informații despre moștenirea Oanei Zăvoranu. Câți bani a primit după moartea mamei sale, Mărioara Zăvoranu?

Oana Zăvoranu mereu se bucura de atenția presei, dar subiectul cu moștenirea a bătut orice record. După ce mama sa a murit, vedeta a primit o sumă colosală de bani și toți se întreabă despre ce bani este vorba. Artista recunoaște ce moștenire a primit de la mama sa, care a murit în 2015.

Artista mereu se bucura de o viață de lux și părinții îi garantau acest lucru. După ce a murit, Mărioara Zăvoranu în 2015 după o perioadă lungă de spitalizare, Oana Zăvoranu a primit o moștenire de la mama sa. După cinci ani de tăcere, femeia de afaceri s-a hotărât să dezvălui misterul.

Câți bani a moștenit Oana Zăvoranu de la mama sa, Mărioara Zăvoranu?

Prin urmare, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1, artista a mărturisit care este suma adevărată. Cu toate că în presă se discuta despre zeci de milioane de lei, în realitate lucrurile stau diferit. Oana recunoaște că dacă era vorba de 65 de milioane nu mai stătea în România, dra pleca peste hotare.

Noii informații despre moștenirea Oanei Zăvoranu. Câți bani a primit după moartea mamei sale, Mărioara Zăvoranu?

Povestește că este vorba de o sumă cu mult mai mică. Dar banii pe care i-a moștenit sunt suficienți ca să trăiască bine, liniștit și să dețină un business frumos care să-I aducă bani și satisfacție sufletească. De asemenea, visul ei este să investească în imobiliare.

„Vreau să investesc în imobiliare. Sunt puţini bani de la mama. Ea nu ştia exact suma şi ce e acolo. Cifra de 65 de milioane este fantasmagorică. Un om normal la cap, dacă avea atîţia bani, nu mai stă în ţara asta. A fost mai puţin, dar puţinul ăsta a fost bun. Am la momentul ăsta o viaţă super liniştită. Un business frumos din care am şi satisfacţie sufletească.”

Oana Zăvoranu recunoaște că vrea să apară din nou la televizor cu o emisiune puternică, cu un serial sau telenovela. Așteaptă o invitație specială și este în continuare doritoare să colaboreze cu televiziunea din România. În timp ce este în așteptarea unui proiect frumos la televizor, artista își deschide o clinică medicală.

„Normal că aş vrea să revin în TV. Nu pot să spun că peste noapte sunt business woman. Dragostea mea şi mare mea părere este că în România nu se mai fac seriale, telenovele, că acolo mi-ar fi plăcut şi mă simt foarte bine actriţă. Eu aş vrea şi o emisiune. Şi acum sunt dominată de demonii mei. Sunt în continuare doritoare de a colabora cu voi şi cu orice televiziune care îmi propune un proiect mişto. Am în minte un proiect care nu s-a mai văzut în România. Financiar proiectul ducea mult, dar eram dispusă să dau şi eu. Era un reality-show.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *