joi, noiembrie 30, 2023
Monden

(FOTO) Oana Zăvoranu este văzută cu o mașină de sute de mii de euro pe străzile din România. Ce bolid și-a cumpărat?

Oana Zăvoranu întotdeauna iubea să-și satisfacă toate poftele. Când intră în magazine își cumpără tot ce își dorește și nu își refuză nimic. Nici la capitolul mașini lucrurile nu stau altfel, pentru că artista a intrat în posesia unei mașini bombă, care valorează mii de euro.

Oana Zăvoranu știe să-și fac prezență în orice show de la TV, dar recent a început să scoată propria ei emisiuni pe YouTube. Acolo vorbește despre vedetele din România și mulți urmăritori compară emisiunea ei cu episoadele Danei Budeanu. Se pare că femeia vrea să cucerească nu doar televizorul, dar și YouTube-ul.

Cum arată mașina deținută de Oana Zăvoranu?

În timp ce își face episoadele noii emisiunii, artista conduce o mașină de invidiat. A cumpărat-o la începutul anului 2020 și a optat pentru cel mai bun model. Astfel, Oana se poate lăuda în garajul ei cu un Porsche de culoare neagră și prețul bolidului poate ajunge la 100.000 de euro.

(FOTO) Oana Zăvoranu este văzută cu o mașină de sute de mii de euro pe străzile din România. Ce bolid și-a cumpărat?

În așa fel, nimic nu poate fi scump când este vorba de Oana Zăvoranu, pentru că își dorește cele mai bune achiziții. Porsche-ul este la nivel cu statutul ei și bruneta s-a lăudat de nenumărate ori pe rețelele de socializare cu noua cumpărătură.

Banii pentru brunetă nu sunt o problemă, întrucât după moartea mamei sale, Mărioara Zăvoranu, a obținut o avere impunătoare. Pe lângă câteva milioane de euro, a mai intrat în posesia câtorva spații comerciale din centrul Bucureștiului. În aceste spații funcționează mai multe magazine, restaurant și farmacii. Astfel, în ultima perioadă artista își permite mai mult decât o viață de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *