sâmbătă, septembrie 23, 2023
Monden

Cum arată mașina condusă de Gina Pistol? Vedeta a scos din buzunar 70.000 de euro ca să fie la volanul unui bolid luxos

Gina Pistol se bucură de o sarcină liniștită și se pregătește pentru venirea bebelușului pe lume. În acest timp conduce o mașină luxoasă pe străzile din România. A fost observată la volanul unei mașini de aproximativ 70.000 de euro și fanii se întreabă de unde are așa bani.

Fanii o pot admira pe iubita lui Smiley la show-ul ”Chefi la Cuțite”. De asemenea, o mai pot vedea la emisiunea ”Asia Express”. Ambele show-uri sunt foarte complicate și au nevoie de o atenție migăloasă la detalii. Vedeta se descurcă bine la prezentat și de aici vin banii grei.

Cum arată mașina condusă de Gina Pistol?

Nu se ferește să lucreze și știe cum se face orice leu. Mai mult, nu doar din televiziuni primește bani, dar mai are și o mulțime de contracte de publicitate, care îi aduc mii de euro. Astfel, se poate răsfăța cu obiecte mai scumpe, cum ar fi o mașină de 70.000 de euro.

Cum arată mașina condusă de Gina Pistol? Vedeta a scos din buzunar 70.000 de euro ca să fie la volanul unui bolid luxos

Gina Pistol a optat pentru un Audi Q3, care este un model extrem de frumos și bine dotat. Paparaziile au reușit să obțină niște fotografii cu această mașină chiar din trafic. Din păcate, moderatoarea a fost văzută cum încalcă regulile de circulații și le-a dat fanilor un exemplu rău.

Prezentatoarea stăpânește cu ușurință mașina, chiar dacă încalcă mai multe reguli de circulație. Audi Q3 este un bolid luxos, dotat cu mai mulți senzori care detectează pericolele din trafic. Astfel, poate frâna automat când simte pericolul ciocnirii cu un automobil sau chiar un pieton. Bolidul condusă de Gina a fost testat și este considerată una din cele mai sigure mașini din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *