joi, septembrie 28, 2023
Actualitate

Meteo. Avertizarea clară a meteorologilor despre vremea în România! Luna ianuarie vine cu ploi abundente și temperaturi peste mediile normale

Administraţia Naţională de Meteorologie vine cu prognoza completă pentru luna ianuarie. Se pare că în următoarele patru săptămâni temperaturile vor fi mai deosebite decât în mod normal în această perioadă. Mai mult, meteorologii au informat că urmează o lună plină de ploi abundente în toată România.

Prognoza meteo pentru prima săptămână 04.01.2021 – 11.01.2021

Meteorologii spun că va ploua excedentar în toată România. În special, în zonele sub-montane și montane din jumătatea sudică a țării. De asemenea, temperaturile vor fi extrem de deosebite pentru această perioadă în toate regiunile țării. O excepție ar fi zonele sud-estice, unde temperaturile vor fi și mai ridicate.

Prognoza meteo pentru a doua săptămână 11.01.2021 – 18.01.2021

ANM precizează că precipitațiile vor fi excedentare în toate regiunile României, În special în jumătatea nordică a țării. Ce privește temperaturile medii a aerului, ele vor avea valori adecvate pentru această perioadă a anului. Dar este posibil ca în sud-estul țării valorile să fie ușor mai ridicate.

Meteo. Avertizarea clară a meteorologilor despre vremea în România! Luna ianuarie vine cu ploi abundente și temperaturi peste mediile normale

Prognoza meteo pentru a treia săptămână 18.01.2021 – 25.01.2021

La nivelul întregii țări temperaturile medii ale aerului vor di mai ridicate decât în mod normal. Iar regimul pluviometric va fi și mai ridicat în nord-vestul țării. În general vom avea parte de o vreme caldă și frumoasă pentru plimbări în aer liber.

Prognoza meteo pentru a patra săptămână 25.01.2021 – 01.02.2021

În întreaga Românie cantitățile de precipitații vor fi excedentare, în special în zonele montane din vestul țării. Iar temperaturile medii vor fi normale pentru această perioadă a anului, dar este probabil ca în regiunile sudice valorile termice să fie ușor mai ridicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *