joi, septembrie 28, 2023
LifestyleMonden

Rebel Wilson a reușit să slăbească 28 de kilograme. Care este adevăratul secret a acestui rezultat?

Actrița a recunoscut recent că a slăbit până la 75 kilograme. Acesta era obiectivul ei, care și l-a pus încă un an în urmă. Totul se datorează motivației puternice.

Acum un an, Rebel Wilson, a decis să-și schimbe major stilul ei de viață. Și i-a reușit. Astfel, poate spune că anul 2020 a fost un an reușit pentru ea.

Într-un live pe Instagram, vedeta s-a împărtășit cu fanii ei, că a reușit să slăbească. Acesta era țelul ei, pe care și l-a fixat încă la finele anului trecut. Iar unul din motivele mari, de ce i-a reușit, este faptul că își făcea griji de sănătatea ei, în special de fertilitate.

Detoxifierea

Rebel Wilson a fost la un centru wellness din Austria, care are ca obiectiv să ajute persoanele să limiteze cantitatea de zahăr și gluten consumată. Dar și să pună mai mare accent pe alimente precum carne de pește, legume sau iaurt. 

Rebel Wilson a reușit să slăbeacă 28 de kilograme. Care este adevăratul secret a acestui rezultat?

Scrisoare motivantă

Artista a relatat că după acel stagiu din Austria, imediat a început să aibă o stare de sănătate mai bună. A luat decizia să își schimbe imediat regimul alimentar și să se împrietenească cu sportul.

„Mi-am scris o mica scrisoare despre cum aș vrea să-mi petrec tot anul acesta și apoi am trecut la treaba”

Cu puțin timp în urmă, într-un live pe Instagram, a povestit că a reușit să slăbească cu 28 kilograme pe parcursul anului 2020. Astfel, acum greutatea ei constituie 75 kilograme.

De ce avea probleme cu kilograme în plus?

Actrița spune că mânca pe fond emoțional și uneori în cantități exagerat de mari. Crede că acestea se întâmplau din motiv că nu se respecta îndeajuns. Acum Rebel Wilson este fericită că și-a schimbat viața spre bine.

 „Sunt mandra de mine ca am făcut asta și ca am mai mult echilibru în viața mea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *