joi, septembrie 28, 2023
Retete

Cele mai spectaculoase bruschete cu somon și avocado. Rețeta unui aperitiv de nota 10 în doar 10 minute

Bruschetele cu somon și avocado sunt o variantă extraordinară pentru un aperitiv sau o gustare. Vei rămâne uimit cât de bune pot fi și în același timp, simple și rapide la gătit. Vei avea nevoie doar de câteva ingrediente și de 10 minute ca să le prepare. În această rețetă chiar nu este nimic greu, oricine le poate face.

Trebuie de menționat că rețeta este concepută pentru opt bruschete. În cazul în care vrei să gătești mai mul, trebuie doar să dublezi sau să triplezi ingredientele

Toate ingredientele pentru bruschete cu somon și avocado

  • 100 g de somon afumat
  • un avocado
  • ulei măsline
  • 8 felii de pâine
  • sare și piper negru

Cum poți face simplu și rapid bruschete cu somon și avocado?

În primul rând, trebuie să prăjești feliile de pâine. În al doilea rând, trebuie să tai avocado și să scoți miezul din el. Iar mai apoi să-l transformi într-o piure într-un bol încăpător, cu ajutorul unei furculițe.

Cele mai spectaculoase bruschete cu somon și avocado. Rețeta unui aperitiv de nota 10 în doar 10 minute

Următorul pas este să adaugi peste avocado ulei de măsline, sare, piper negru și să amesteci foarte bine. La final trebuie să obții o pasta de avocado.

Ultimul pas este cel mai plăcut pentru mine, deoarece trebuie să construiești bruschetele. Prin urmare, unge pe feliile de pâine pasta de avocado și așază frumos feliile de somon. De asemenea, bruschetele pot fi decorate cu mărar sau pătrunjel.

Bruschetele cu somon și avocado sunt gata, trebuie doar să le mănânci. Sunt atât de bune, că te apucă amețeala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *